احیای امر به معروف جامعه را از گزند پالایش می‌کند

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران گفت: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر جامعه را از گزندها و آسیب‌های مختلف برحذر داشته و دور می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران امروز(15 مهر) در جلسه هم اندیشی ستاد احیا استان با بیان این‌که حاکمیت در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نقش اساسی ایفا می‌کند به نقش خانواده‌ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: نخستین کسانی که نسبت به افراد مسؤولیت دارند و مسیر آنها را در راه درست یا غلط ترسیم می کنند خانواده‌ها هستند.

 

وی با بیان اینکه احیای امر به معروف جامعه را از گزند پالایش می‌کند، تصریح کرد: در دین اسلام اساس و پایه تمام فرایض و واجبات الهی عمل به امر به معروف و نهی از منکر است که اگر جامعه از آن غفلت کند بزرگ‌ترین مصیبت، بلا و گرفتاری‌ها نصیب آن جامعه می‌شود.

فوقی افزود: هر چند همه انسان‌ها بر اساس فطرت متولد شده و دارای فطرت الهی هستند اما این پدر و مادر هستند که موجبات سعادت و یا انحراف فرزندان را فراهم می‌کنند.


جانشین معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان این‌که برخی از خانواده‌ها کم کاری خود در تربیت فرزندان را به عهده حاکمیت و جامعه می اندازند، عنوان کرد: درست است که بخشی از آسیب‌های اجتماعی و فسادها باید از سوی حاکمیت اصلاح شود اما تربیت خانوادگی را نیز نباید فراموش کرد.

 

فوقی فراگیر بودن امر به معروف و نهی از منکر را سبب پیشبرد این فرهنگ در جامعه عنوان کرد و افزود: با این فریضه الهی نباید گزینشی برخورد کرد و توجه به این فریضه الهی باید در قاموس رفتاری همه قرار گیرد.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان درادامه بر ضرورت همکاری و تعامل افراد جامعه و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: ستاد امر به معروف با دلسوزی، اخلاص و تعهد به احیای این فریضه الهی مشغول است و تمامی کسانی که در این راه گام بر می ‌دارند و موجبات اصلاح جامعه و دفاع از ولایت را فراهم می کنند بدانندکه اجر اخروی را به دنبال خواهند داشت.


وی با اشاره به فراگیر بودن مختصات و ویژگی امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: این کار یک احساس مسئولیت همگانی را می‌طلبد تا اقشار مختلف جامعه از آسیب‌ها و خطرات دور شده و بستر یک اصلاح عمومی ایجاد شود.


فوقی سکوت در برابر چنین امر مهم و خطیری را دور از رفتار شرعی و دینی افراد و شهروندان دانست و گفت: اصحاب رسانه ها و جراید بایستی مطالبات مردم در حوزه دین، مسجد و امر به معروف و نهی از منکر را همانند مطالبات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی انعکاس دهند تا موجبات دلگرمی مردم و افراد جامعه را به نوعی فراهم سازند.


وی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین معروف در اسلام تعلیم و تربیت است که باید شیوه اجرای آنان را آموزش دهیم که اگر به صورت صحیح انجام گیرد بسیار موثرتر است.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان بیان کرد: امر به معروف به معنای پیام دادن است و باید شیوه‌های نقدپذیری و تذکرپذیری آموزش داده شود و باید اجرای این شیوه با حجت و دلیل صورت گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از بهترین جلوه های اخلاق اجتماعی در اسلام امر به معروف و نهی از منکر است و اهمیت این فریضه مقدس در اسلام، به دلیل نقش پایه ای و اساسی آن در تحقق سایر احکام و دستورات دینی است که اجرای آن، تحقق دین و ترک آن، فراموشی و کم رنگی آموزه های دینی را در پی دارد.

 

فوقی با بیان اینکه دشمن در خانه های ماست، افزود: بهترین مکان برای ایمن و مصون ماندن از شبیه خون فرهنگی دشمن روی آوردن به مساجد است و بایستی برای حضور مردم در مساجد زمینه سازی کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 180277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha