به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس، صبح امروز ( 15 مهر) در جمع خبرنگاران رسانه ها و خبرگزاری ها در خصوص بازدید مدیران آژانس های گردشگری استان آذربایجان شرقی از منطقه آزاد ارس، بر لزوم تغییر رویکردها برای ثروت آفرینی در استان و منطقه آزاد ارس تاکید کرد.
دکتر عادل نجف زاده با اشاره به لزوم جذب ثروت از طریق داشته های گردشگری و توریستی استان، گفت: ظرفیت های فراوان منطقه آزاد ارس برای افزایش جذب گردشگران خارجی می تواند در آینده نزدیک صنعت توریسم استان را متحول کند.
وی افزود: منطقه آزاد ارس برای جذب گردشگر و ثروت آوری از طریق داشته های فرهنگی، تاریخی، تمدنی و تفریحی در هر 4 محدوده با 51 هزار هکتار برنامه ریزی های خوبی انجام داده است.
نجف زاده تصریح کرد: در صورت نگرش جدی بانیان صنعت توریسم استان به مزیت ها و پتانسیل های گردشگری و توریسم سلامت در منطقه آزاد ارس می توانیم در کمترین زمان ممکن این صنعت پردرآمد را در شمال غرب کشور متحول کرده و به قطب گردشگری کشور تبدیل نمائیم.
وی افزود: زیبایی های تاریخی و زیست محیطی و فراهم بودن مراکز تفریحی و گردشگری در این منطقه و همچنین وجود غنای پرقدرت مراکز آموزش عالی با بیش از 6 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و تردد بدون ویزا از مرزهای کشورهای همسایه و سهولت دسترسی از طریق زمینی و هوایی و راه آهن با قدمت 100 سال مزیت های ارس برای دسترسی و ایجاد ارتباط مداوم با توریست های خارجی است.
وی از آمادگی منطقه آزاد ارس برای هرگونه همکاری با آژانس های گردشگری خبر داد و افزود: آماده ایم دفاتر خدمات گردشگری و اطلاع رسانی را در بدو ورود اتباع خارجی در پایانه مرزی جلفا ایجاد کرده و در اختیار آژانس های گردشگری قرار دهیم.
نجف زاده با اشاره به احداث کلینینک تخصصی و بیمارستان اورژانس تخصصی و مرکز ناباروری در منطقه آزاد ارس، گفت: زیرساخت های لازم برای پویایی همراه با ثروت سازی داشته های گردشگری و میراث فرهنگی و تاریخی در منطقه آزاد ارس در حال تحول است.
وی با بیان اینکه 3 رستوران جدید در حال احداث هستند، افزود: بعد از هتل آپارتمان ارس که به تازگی با سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس به بهره برداری رسید طی دو ماه آینده هتل آپارتمان دیگری در داخل شهر جلفا نیز به بهره برداری خواهد رسید.
معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس، نقش رسانه ها و لازمه گسترش تبلیغات رسانه ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: تبلیغات گردشگری که نیاز اصلی برای توسعه این صنعت می باشد با عدم توجه روبرو بوده و نیازمند نگرش جدی از سوی مسئولان است.
وی جای خالی رادیو و تلویزیون گردشگری را ضعف بزرگی برای گردشگری ایران و بخصوص آذربایجان دانست و تصریح کرد: کشورهای موفق در صنعت توریسم که ثروت آفرینی از این صنعت را در راس فعالیت های خود قرار داده اند تبلیغات گسترده رسانه ای را هدف قرار داده اند.
نجف زاده گفت: یک سوم سهم جذب گردشگر برای استان آذربایجان شرقی از هفت میلیون سهم برای کل کشور رقم بسیار ناچیزی در برابر داشته های گردشگری این استان است که با همت تورگردانان و مسئولان استان می توانیم تحول خوبی برای صنعت گردشگری استان رقم بزنیم.
پایان پیام/
نظر شما