به گزارش خبرگزاری شبستان، فاطیما موسوی کارگردان الجزیره ای که در فرانسه مشغول فیلم سازی است پیش از این نیز چندین بار به ایران سفر کرده است. او در مورد احساس خود نسبت به ایران گفت: «این جا همه چیز عالی است، خیلی خوشحالم که دوباره به ایران آمده ام. این اولین سفرم به ایران نیست اما اولین بارم است که به کرمان می آیم. پیش از این در جشنواره های فیلم فجر نیز شرکت کرده ام. مردم این جا و ستاد برگزاری همه تلاش خود را می کنند که به ما کمک کنند.»
او در مورد تفاوت میان جشنواره فیلم مقاومت و دیگر جشنواره هایی که تا کنون در آن شرکت کرده است گفت: «این جشنواره ای در مورد مقاومت است و بیش از هر جشنواره ای فضای سیاسی دارد بنابراین در نوع خود منحصر به فرد است. از این که برای شرکت در این جشنواره دعوت شده ام خیلی خوشحالم. پیش از این چیزی درباره جشنواره دفاع مقدس نمی دانستم. این جا جای مناسبی است برای کسانی که یکدیگر را می شناسند و مانند هم فکر می کنند دور هم جمع شوند.»
موسوی درباره فیلم هایی که در دوره دوازدهم جشنواره فیلم مقاومت پخش شده اند می گوید: «فیلم ها خیلی خوب بودند. فیلمی را درباره جنگ سی و سه روزه لبنان در سال 2006 دیدم. فیلم خیلی خوبی بود، خیلی احساسی بود و از آن استقبال خوبی شد.»
این کارگردان الجزیره ای در پاسخ به این که سینمای مقاومت چطور می تواند بر روی سینمای جهانی تاثیر بگذارد گفت: «به نظر من ما مسلمانان باید بلند پرواز باشیم. همچنین باید همیشه واقعیت را بیان کنیم، اگر این کار را بکنیم می توانیم به آن چه به دنبال آن هستیم برسیم. در حقیقت ما باید بجنگیم.»
او همچنین با استقبال از برگزاری جشنواره فیلم مقاومت در نه کشور خارجی در این رابطه گفت: «در واقع این کار باعث به وجود آمدن ارتباط میان افرادی می شود که یکدیگر را می شناسند و در نهایت منجر به همکاری می شود. اگر ما در کنار یکدیگر باشیم قوی تر می شویم.»
موسوی در پاسخ به این که چطور می توان سینمای دنیای اسلام را جهانی کرد و مخاطبان بین المللی را جذب این سینما کرد گفت: «ما همگی مسلمان هستیم و به راحتی می توانیم یکدیگر را درک کنیم زیرا دین و ایمان ما مشترک است در این رابطه هیچ بحثی نیست. اما این سوال که چطور می توان مخاطبان غیر مسلمان را جذب سینمای دنیای اسلام کرد مسئله خیلی مهمی است زیرا من چهارده سال است که در اروپا زندگی می کنم و می توانم بگویم که من همه تلاش خود را می کنم که با آن ها ارتباط برقرار کنم. سعی می کنم که به آن ها گوش کنم و آن ها را درک کنم. من تمام زندگی ام ر در غرب وقف این کار کرده ام. »
او در پایان در مورد آینده سینمای ایران گفت: «من شخصا به آینده سینمای ایران خوشبین هستم. ایران کشور قدرتمندی است و مردم ایران بسیار میهن پرست هستند. من در غرب ایرانی های زیادی را می شناسم که دائما تلاش می کنند به همه ثابت کنند که عرب نیستند. بنا براین اگر در کنار هم باشند فکر می کنم آینده روشنی در انتظار سینمای ایران است.»
پایان پیام/
نظر شما