رویترز به 10 هزار نینجا کار ایرانی تهمت تروریسم زد+عکس

پایه‌گذار ورزش رزمی نینجوتسو در ایران با اشاره به دروغ پردازی خبرگزاری آمریکایی گفت:رویترز در حقیقت به 10 هزار نینجا کار ایرانی و میلیون ها علاقمند آن در سراسر جهان تهمت تروریسم زد

به گزارش خبرنگار ورزشی شبستان، ورزش رزمی نینجوتسو به معنی «ببین اما دیده نشو» با قدمت 800 سالبه تدریج در پی جنگ‌های مذهبی میان ژاپن و چین  پایه‌گذاری شده است. در حال حاضر این ورزش در 180 کشور دنیا به علاقه‌مندان ورزش‌های رزمی آموزش داده می‌شود.در سال 1368 توسط استاد اکبر فرجی این ورزش در ایران راه‌اندازی شد.البته در ایران و بسیاری کشورهای دیگر این ورزش را با نام مبارزانش یا همان نینجا می شناسند.

اکبر فرجی با بیان اینکه در ژاپن زیر نظر دکتر هاتسومی این ورزش را فرا گرفته به خبرنگار شبستان گفت: ورزش رزمی نینجوتسو از سال 1380ویژه بانوان در ایران شروع به کار کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سه هزار زن و هفت هزار مرد در بیش از 27 استان کشور در زمینه نیجوتسو فعالیت دارند، افزود: من به عنوان نماینده خاورمیانه در چند کشور مختلف دوره‌های آموزشی این ورزش را برای علاقه‌مندان در سراسر جهان آموزش می‌دهم.

فرجی با معرفی شکل‌گیری این ورزش در جهان گفت: گروهی از چینی‌ها 800 سال پیش برای توسعه مذاهب خود و مخالفت با بودایی‌ها به کشور ژاپن می رفتند و تحت نظر امپراطور آموزش‌های ویژه‌ای را برای حضور در جنگ‌ها می‌دیدند، رفته رفته این اقدامات دفاعی به ورزش رزمی تبدیل شد و تاکاماتسو اطلاعات تکنیکی این ورزش را جمع‌آوری کرد و بعد ها توسط دکتر هاتسومی در 9 مدرسه به شکل آموزشی به علاقه‌مندان ارایه شد.

فرجی با بیان این مطلب که فستیوال‌های جهانی به صورت تورنمنت برای رشته نینجوتسو برگزار می‌شود، افزود: این فستیوال‌ها در سطح هشت یا 9 کشور اروپایی در این رشته سالانه برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه رشته رزمی نینجوتسو دارای قابلیت‌های زیادی است، افزود: این رشته به هنرجو امکان انعطاف، بهره‌وری از هوش و استعداد و استفاده از سلاح برای دفاع شخصی و یا حفاظت‌های عمومی را می‌دهد.

تهمت زشت رویترز

وی با بیان افترا و تهمت خبرگزاری رویترز به ورزشکاران رزمی زن گفت: آنها به ورزشکاران رزمی ما تهمت تروریسم و آدم‌کش زدند، ما نیز برای دفاع از خود از آنها شکایت کردیم.

پایه‌گذار ورزش رزمی نینجوتسو در ایران با اشاره به اینکه خبرگزاری رویترز در ابتدا با بهانه معرفی توان زن ایرانی برای تهیه گزارش اقدام کرد، گفت:رویترز در حقیقت به 10 هزار نینجا کار ایرانی و میلیون ها علاقمند آن در سراسر جهان تهمت تروریسم زد.

گفتنی است به دنبال شکایت نینجا کاران ایرانی از خبرگزاری آمریکایی به حکم دادگاه نماینده رویترز در ایران متهم شناخته شده و از فعالیت آن در کشورمان جلوگیری به عمل آمد.

فرجی در ادامه با اعلام آمادگی نینجوتسوکاران برای همکاری با سایر نهادها افزود: مربی‌ها در صورت تمایل می‌توانند با نهادهای مختلف برای آموزش این رشته به علاقه‌مندان فعالیت داشته باشند.

مسئول نینجوتسوی ایران با اشاره به برخی از بی‌مهری‌های مسئولان ورزشی نسبت به این ورزش گفت: در گذشته مسابقات ملی نینجو برگزار می‌شد اما متأسفانه به دلیل عدم همکاری مسئولان فدراسیون در هیچ دوره‌ای تمام بانوان رزمی‌کار موفق به شرکت در فستیوال‌ها نشدند.

وی با اشاره به اینکه آینده این ورزش را روشن نمی‌بیند، افزود: ما برای توسعه این ورزش نیازمند تحقق وعده‌های مسئولان هستیم و از آنها توقع مالی نداریم اما سؤالی که مطرح است این است که چرا این ورزش با این همه پتانسیل نباید دارای انجمن یا فدراسیون باشد.

گفتنی است، در حال حاضر سه هزار ورزشکار نینجوتسو در 63 باشگاه استان البرز فعالیت دارند و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 02632532264 دفتر مرکزی نینجا در استان البرز تماس حاصل کنند.

گزارش تصویری بانوان نینجا کار در خانه نینجای کشور را می توانید در بخش عکس امروز مشاهده کنید.

وجیهه‌السادات حسینی

پایان پیام/
 

کد خبر 180135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha