به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان، در نشست بررسی مشکلات زرشکاران شهرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 2 هزار و 200 هکتار از باغات درمیان به تولید زرشک اختصاص دارد که 1710 هکتار آن بارور است.
وی با بیان اینکه میزان تولید زرشک شهرستان در سال گذشته یک هزار و 450 تن بوده است، گفت: درمیان دومین تولید کننده زرشک خراسان جنوبی است.
فرماندار درمیان از راه اندازی واحد صنعتی بوجاری زرشک این شهرستان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان، سازمان تعاون روستایی و اتحادیه زرشک کاران استان این واحد راه اندازی و امکان بوجاری و بسته بندی زرشک تولیدی کشاورزان در شهرستان فراهم می شود.
وی با بیان اینکه در فصل بارندگی همه ساله بارش تگرگ خسارت زیادی به زرشکاران منطقه وارد می کند، گفت: بیمه محصولات کشاورزی به عنوان راهکاری موثر برای مقابله با خطرات فعالیت های کشاورزی و کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان باید مورد توجه قرار گیرد.
براتی با اشاره به اینکه برای احداث ناحیه صنعتی شهرستان اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500میلیون تومان هزینه شده و تمامی زیرساخت های مورد نیاز در این مرکز استقرار یافته است، گفت: ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری زرشک در شهرستان نقش موثری در رونق اقتصادی درمیان خواهد داشت.
وی گفت: توسعه کشت زرشک به عنوان شاخص ترین محصول باغی منطقه موجب شده که این محصول جایگاه ویژه ای در میان محصولات کشاورزی به خود اختصاص دهد و نقش بسزایی در اقتصاد خانوارهای روستایی شهرستان ایفا کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی یادآور شد: درمیان بواسطه شرایط خاص جغرافیایی و آب و هوایی از تنوع بالایی در تولید محصولات باغی و زراعی برخوردار است.
براتی از گندم، جو، زعفران و چغندر قند به عنوان مهم ترین محصولات زراعی شهرستان یاد کرد و افزود: زرشک، بادام، گردو، عناب، آلو و ناک مهم ترین محصولات باغی شهرستان به شمار می رود.
پایان پیام/
نظر شما