فضاهای مجازی، زمینه ساز ارتباط های نادرست است

مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، با اشاره به زمینه سازی فضاهای مجازی در ارتباط های نادرست، نظارت والدین را در این خصوص خواستار شد.

حجت الاسلام علی همت بناری مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، به خبرنگار شبستان، گفت: در بررسی ارتباط خارج از قانون قشر جوان و نوجوان با جنس مخالف باید توجه کنیم که آموزش ها در این زمینه باید در آستانه دوره نوجوانی و ورود به دوران بلوغ از طرف والدین ارئه شود.

 

وی با تاکید بر الگو بودن افراد خانواده و به خصوص والدین برای نوجوان، افزود: طبیعتا خانواده ای که دارای حد نصاب ایمان نباشد و مسائل شرعی و اخلاقی در آن رعایت نشود، قادر به ارائه الگوی درستی به فرزند نیست.

 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، بیان کرد: یکی از نشانه های پیشرفت در دنیای امروز گستردگی قابل توجه وسائل ارتباطی از جمله خط تلفن های شخصی، موبایل و اینترنت است، که به راحتی در دسترس جوان و نوجوان قرار می گیرد.

 

وی با تاکید بر نقش اساسی والدین در هدایت صحیح فرزندانشان در استفاده از این ابزار، ادامه داد: والدین باید به جای دخالت و درگیری مستقیم، در تعاملات فرزندان خود نظارت داشته باشند.

 

وی اضافه کرد: در دنیای امروز با توجه به سرعت تحولات فرهنگی و ارزش هایی که بین نسل ها بوجود می آید، اختلاف میان باورهای نسل ها زیاد شده است.

 

حجت الاسلام بناری، افزود: همین اختلاف میان باورهای نسل والدین و نسل فرزندان، باعث ایجاد روابط تنش زا بین آنها و افزایش استقبال از جوان از ارتباط با جنس مخالف می شود.

 

وی ادامه داد: مراکز آموزشی، خانواده ها و دولت سه محور اساسی در چاره اندیشی و ارئه راهکار برای مقابله با ارتباطات نادرست میان دختر و پسر هستند، که باید تعاملات بیشتری داشته باشند.

 

این استاد حوزه، تصریح کرد: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از راهکارهای خوب در این مورد است، ولی متاسفانه در جامعه امروز از آن به عنوان صلب آزادی افراد تعریف می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در عمل به این فریضه باید بدانیم که امر به معروف باید با محبت و اعطای بینش و آگاهی بخشی همراه باشد و اگر این مراحل به درستی عملی شود، نیاز به برخورد ها، جدی تر نیست.

 

مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، با تاکید بر نقش حکومت در کم کردن معضل روابط دختر و پسر، تصریح کرد: بالا رفتن سن ازدواج از فاکتورهای اساسی در ایجاد این نوع روابط است و از وظایف حکومت اینست که با زمینه سازی ازدواج به موقع برای جوانان، از این معضل پیشگیری کند.

 

وی عنوان کرد: عدم تدوین الگوی صحیح روابط در محیط هایی مثل دانشگاه از دیگر عوامل زمینه ساز ارتباط های نادرست میان جوانان است و نهادهایی همچون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها باید عهده دار چنین مسئولیت هایی باشند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید در کنار عناوین مختلف سمینارهای دانشگاهی، سمینارهایی هم به روابط دختر و پسر و آگاهی بخشی نسبت به آسیب های آن اختصاص یابد تا دانشجویان در این مورد بیشتر بدانند.



پایان پیام/
 

 

کد خبر 17987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha