به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجتالاسلام قاسم احدزاده مسئول ستاد احیای فریضه زکات استان اردبیل شامگاه گذشته ( 13 مهر) در جلسه احیای ستاد زکات در اردبیل زکات را از مبانی اقتصادی و ارزشی جامعه اسلامی با هدف فقرزدایی و برطرف کردن بسیاری از معایب و مشکلات اقتصادی نظام اسلامی توصیف کرد و گفت: تولید فقر در سایه بیعدالتی و بیتقوایی اتفاق میافتد که پرداخت زکات میتواند مانع آن شود.
وی با بیان اینکه در سطح استان انجام فریضه زکات و عمل به آن از رشد و تعالی خوبی برخوردار بوده است، افزود: کشاورزان استان اردبیل امسال بیش از چهار میلیارد و 200 میلیون تومان زکات پرداخت کردند.
احدزاده با اشاره به این مطلب که این رقم نسبت به سال گذشته که رقمی در حدود دو میلیارد و 770 میلیون تومان بود، رشد قابل توجهی را داشته است، تصریح کرد: ما با استفاده از شبکههای اجتماعی، مساجد و ظرفیت منابر سعی میکنیم اهمیت پرداخت زکات و انجام این فریضه الهی را خاطر نشان شویم تا بتوانیم همه مردم و به ویژه کشاورزان را به احیای این فریضه تشویق و ترغیب کنیم.
مسئول ستاد احیای فریضه زکات استان اردبیل به جایگاه استان اردبیل در پرداخت زکات اشاره کرد و بیان داشت: استان اردبیل در پرداخت زکات رتبه پنج کشوری را دارد که این خود در سالهای اخیر حرکتی جهشی و حقیقی در احیای این فریضه الهی میباشد.
احدزاده ظرفیت پرداخت زکات واقعی در استان را 12 میلیارد تومان اعلام کرد و اضافه کرد: این ظرفیت زمانی به صورت کامل احیا میشود که بتوانیم اهمیت و جایگاه زکات را گوشزد کنیم تا خود زارعان و کشاورزان مشتاق به پرداخت شوند.
مسئول ستاد احیای فریضه زکات استان اردبیل در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بعد از استان خوزستان، گلستان، قزوین و همدان، اردبیل پنجمین استان در پرداخت زکات است که این خود نشان میدهد اهالی مؤمن و متدین این استان در انجام این فریضه خود پیشقدم هستند.
وی با بیان اینکه 10 درصد زکات استان سهم فقرا است و بقیه نیز صرف کارهای عامالمنفعه و خدماترسانی به محرومان جامعه میشود، عنوان کرد: 100 روحانی به عنوان مبلغ و مروج زکات در استان فعالیت می کنند که به طور مستقیم در سخنرانیها و منابر خود سعی میکنند اهمیت زکات و انجام این فریضه واجب الهی را به مؤمنان گوشزد کنند.
پایان پیام/
نظر شما