کنترل فضای سایبری، امنیت اجتماعی را به وجود می آورد

معاون سیاسی- امنیتی استاندار همدان گفت: کنترل فضای سایبری توسط خانواده ها امنیت اخلاقی و اجتماعی را به وجود می آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی اکبر فامیل کریمی، معاون سیاسی- امنیتی استاندار همدان، ظهر امروز(13مهر) در دومین همایش عفاف و حجاب در فی و حرفه ای مریانج، گفت: امروزه تهدیدهای در جامعه به وجود آمده است که با کنترل می توان تبدیل به فرصت ها شوند.
 

وی با بیان اینکه مربیان، والدین و متولیان امر فرهنگ عفاف وحجاب باید فضای سایبری را در جامعه کنترل کنند، افزود: حوزه های معارف اسلامی با آموزه های دینی ما می تواند بستر مناسبی از امنیت را در جامعه اسلامی ایجاد کند.
 

وی با اشاره به 8 سال دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: طی آن دوران تلخی هایی از آوارگی داشتیم اما این در حالی است که بهترین دانشگاه را می توان در دوران دفاع مقدس مشاهده کرد.
 

معاون سیاسی- امنیتی استاندار همدان با اشاره به اعزام دانش آموزان در مناطق عملیاتی، گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری اردوهای راهیان نور بزرگ ترین اردوی فرهنگی در کشور محسوب می شود.
 

فامیل کریمی با اشاره به برگزاری همایش عفاف و حجاب، ابراز داشت: مرکز فنی و حرفه ای استان در بین سایر دستگاه های اجرایی تنها مرکزی است که هر هفته برنامه های فرهنگی خود را برگزار می کند.
 

وی گفت: مهیا کردن بستر عفاف و حجاب برای جوانان، نقش بیداری اسلامی، ارتقای اموزه های دینی با معارف اسلامی، استفاده از اندیشه های نخبگان و باورهای اجتماعی مصون از همه قضایا خواهد بود.
 

سردار مهدی معصوم بیگی، فرمانده نیروی انتظامی استان همدان نیز گفت: همایش عفاف و حجاب یکی از مقدس ترین همایش هایی است که تحت عنوان عفاف و حجاب شکل گرفته است چراکه نماد ارزش های دینی و ترویج معروف در برهه ای از زمان است.
 

وی با بیان اینکه عفاف و حجاب کارکردهای اجتماعی، روانی و فردی را در پی دارد، افزود: بخش عمده ای از ناهنجاری ها، آسیب های اجتماعی و تهدیدات ریشه در موضوع بدحجابی دارد.
 

وی گفت: بخش عمده ای از هدفگ یری جنگ نرم هجمه در ارزش ها و اعتقادات ما است که محور تمامی آن عفاف و حجاب می باشد و از طریق اینترنت و ماهواره جوانان ما را مورد خطاب قرار داده اند.
 

فرمانده نیروی انتظامی استان همدان خاطرنشان کرد: وظیفه ای ما این است که با درس گرفتن از تاریخ و هوشمندی و هوشیاری بتوانیم جلوی تکرار تاریخ را با دین، مذهب و اعتقادات اسلامی بگیریم.
 

وی با تقدیر و تشکر از صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، گفت: با راه اندازی 18 شبکه توانستیم گام بلندی در ارتقای فرهنگسازی مناسب برداریم.
 

سردار معصوم بیگی عنوان کرد: استفاده از اینترنت و فضای سایبری به عنوان یک ابزار پژوهشی بسیار مناسب و ضروری به شمار می رود این در حالی است که باید استفاده نادرست از این فضای مجازی در وحله ای اول توسط خانواده و مرحله دوم نیروی انتظامی کنترل شود.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 179833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha