روحانیون باید برای نشر آموزه های دینی در دانشگاه ها تلاش کنند

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌های خوزستان، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 5/4 میلیون دانشجو در کشور تحصیل می کنند، اظهار داشت: روحانیون باید از یان فرصت در نشر آموزه های دینی در دانشگاه ها تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت‌الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، امروز ( 13مهر ) در مراسم افتتاحیه دوره توانمندسازی تبلیغی روحانیون دانشگاه‌های استان در دانشگاه‌ شهید چمران اهواز، با بیان اینکه در گذشته در نشر معارف دینی و تبلیغ معارف اهل‌بیت(ع) مشکلاتی وجود داشت، گفت: حوزه های علمیه، علما و اساتید همه عمر خود را با تمام سختی ها و دشواری ها در راه دفاع از دین سپری کردند.

 

وی با بیان اینکه به واسطه خون‌های شهدا و نهضت امام میان حوزه و دانشگاه آشتی برقرار شد و اکنون همه تلاش ها بر این است که بین این دو حوزه فاصله بیندازند، افزود: در حال حاضر با ظرفیت هایی که در دانشگاه ها ایجاد شده، روحانیون فعالیت های تبلیغی و دینی بسیاری انجام می دهند.

 

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، با بیان اینکه تبلیغ و نشر دین وظیفه حوزه علمیه است، تصریح کرد: تدریس دروس معارف اسلامی به عنوان یک فرصت برای نشر دین در دانشگاه ها ایجاد شده که این مسئولیت بر عهده حوزه های علمیه می‌باشد.

 

وی اضافه کرد: در سال 1357 ایران با 35 میلیونی جمعیت 152 هزار نفر دانشجو بودند و امروز با 2 برابر جمعیت 4 و نیم میلیون دانشجو در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند و از این رو روحانیون باید از این فرصت و فضای فراهم شده برای دفاع، نشر و آشناسازی مردم با دین که وظیفه و تکلیف روحانیت است بهره ببرد.

 

وی بر اصلاح ارتباط روحانی در دانشگاه ها تأکید کرد و اذعان داشت: روحانی زمانی که برای تبلیغ به دانشگاه می‌رود باید بتواند با مخاطب ارتباط صحیح برقرار کند، بر این اساس دوره‌ای برای آشنایی حوزویان جوان با شبهات موجود در دانشگاه‌ها به مدت 8 هفته طرح‌ریزی شده است.

 

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه موقت اهواز، نیز با بیان اینکه در حال حاضر در دانشگاه‌ها حضور کامل و همه جانبه روحانیت را شاهد نیستیم، ادامه داد: در بخش آموزش دانشگاه ها با محدودیت حضور روحانیون مواجهیم، لذا از آنجا که هر دانشجوی مقطع کارشناسی باید حداقل 12 واحد معارف اسلامی را بگذراند بنابراین جا دارد از این فرصت برای حضور روحانیون جهت انتقال معارف ناب قرآن، پیامبر(ص) و عترت به نسل فرهیخته استفاده شود.

 

وی با بیان اینکه حضور روحانیون در دانشگاه یکی از جهت محتوایی و دیگر از جهت شکلی از ایده‌آل ‌ها فاصله دارد و متأسفانه در این زمینه خلأهای بسیاری داریم، افزود: شرط ورود روحانیت به دانشگاه تقویت علمی است و در روحانیون باید در بخش‌های دیگر دانشگاه از جمله بحث اخلاق پزشکی، مهندسی و... وارد شوند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 179823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha