28 مرکز خرید گندم در استان زنجان فعال است

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان با اشاره به خرید بیش از 11 هزار تن گندم در سال جارسی گفت: 28 مرکز خرید گندم در استان زنجان فعال است.

 

پرویز خالقی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان به خبرنگار شبستان گفت: امسال 11 هزار تن گندم با بهای 48 میلیارد ریال خریداری که 100 درصد بهای آن به کشاورزان پرداخت شده است.

 

وی با تأکید بر ورود بخش خصوصی در خرید و ذخیره گندم، تصریح کرد: پس از هدفمندی یارانه‎ها و رقابتی شدن کیفیت نان از امسال بخش خصوصی در خرید، نگهداری و تهیه آرد مورد نیاز نانوایان نیز فعالیت داشتند که هر کارخانه آردسازی می‎تواند از هر منطقه که تمایل داشت گندم مورد نیاز خود را تهیه کند و هیچ واحد نانوایی نیز اجباری برای تأمین آرد مورد نیاز از واحد خاصی ندارد.

 

این مسئول با بیان اینکه تا قبل از انقلاب اسلامی یک سیلوی 7 هزار تنی در استان وجود داشت، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب اسلامی یک سیلوی 7 هزار تنی در استان وجود داشت که تا سال 84 این میزان به 107 هزار تن رسید که 100 هزار تن از این میزان سیلوی مکانیزه روباز بود که با اهتمام به سیلوهای در دست احداث و حذف سیلوی روباز اسکان سیلوی 600 هزار تنی گندم در استان وجود خواهد داشت.

 

وی افزود: با توجه به گندم تولیدی استان که تاکنون 450 هزار تن بوده است با این ظرفیت امکان ذخیره گندم استراتژیک در استان نیز فراهم می‌شود که احداث سیلوها نیز بر حسب نیاز هر منطقه و میزان گندم تولیدی در مناطق مختلف استان بوده است.

 

خالقی با تأکید بر آموزش نانوایان در ارتقای کیفیت نان گفت: پس از هدفمندی یارانه‎ها و تأکید بر کیفیت نان تولیدی در واحدهای نانوایی که طبق تأکید وزارت صنعت، معدن و تجارت در عرض 5 سال باید همه دست‎اندرکاران این امر تحت آموزش قرار بگیرند، استان زنجان با عملکرد 113 درصدی رتبه اول آموزش نانوایان در سطح کشور در سال گذشته را به خود اختصاص داده بود که طی این طرح توانست 1828 نفر را تحت پوشش برنامه‎های آموزشی قرار دهد.

 

وی در خصوص برنامه آموزشی سال‌جاری تصریح کرد: در برنامه آموزشی سال 91، آموزش 1200 نفر از نانوایان و عوامل دست‎اندرکار این امر پیش‎بینی شده است که تاکنون 70 درصد این افراد تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان در خصوص لزوم بازسازی واحدهای نانوایی فرسوده گفت: لزوم بازسازی واحدهای نانوایی فرسوده به ویژه در بافت فرسوده شهر، از دیگر تأکیدات در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی بود که 392 واحد نانوایی با عملکرد 118 درصدی بازسازی شدند که در این بخش نیز توانستیم رتبه اول کشوری را کسب کنیم.

 

خالقی خاطرنشان کرد: طبق پژوهش‎های مرکز غلات کشور و از طریق بررسی نظرات عموم مردم از طریق سامانه سنجش کیفیت نان استان زنجان در سال 90 بالاترین میزان رشد کیفیت نان را در کشور به خود اختصاص داده بود.
 

 

این مقام مسئول به اجرای اصل 44 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون بخش خصوصی هم وارد عرصه خرید گندم شده و اقدام به خرید و ذخیره‌کردن گندم کرده که نمونه آن شرکت مینوی خرم‌دره است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 179668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha