برخی از روحانیون اسرار حج را به درستی برای حجاج بیان نمی کنند

حجت الاسلام واعظ موسوی با بیان اینکه وظیفه روحانیون کاروان های حجاج بیان اسراسر حج است، گفت: برخی از رو حانیون اسرار حج را به درستی برای حجاج بیان نمی کنند.

حجت الاسلام مهدی واعظ موسوی، سخنور برجسته کشور با اشاره به این مطلب که برخی از روحانیون همراه کاروان های حجاج نسبت به اسرار حج آگاهی ندارند، به خبرنگار شبستان گفت: بعضی از روحانیون تنها نسبت به بیان احکام حج اهتمام می ورزند و اسرار و رموز حج را برای حجاج بیان نمی کنند.


وی با بیان اینکه رسالت روحانیون همراه با کاروان های حجاج انتقال معنویت و اسرار حج واقعی است، گفت: روحانی که نسبت به رازهای فرضیه الهی حج آگاهی و علم نداشته باشد نمی تواند انتقال دهنده رازهای حج باشد.


این سخنور برجسته کشور به  بهترین راهکار برای آشنایی روحانیون با اسرار حج  اشاره کرد و افزود: بهره مندی و درک نورانیت فرضیه الهی حج، مطالعه اسرار حج، شناخت شعائر و نمادهای حج از منظر قرآن کریم از جمله راهکارهای روحانیون برای آشنایی با اسرار حج است.


حجت الاسلام واعظ موسوی با اشاره به این مطلب که برای درک اسرار حج باید نمادهای حج را شناخت چرا که حج عملی نمادین است، خاطر نشان کرد: بری درک رازهای حج باید به مظهر و اسرار عبادت رسید و باید مناسک حج همراه با اخلاص انجام شود.


وی با اشاره به این مطلب که حج در یک نگاه کنگره بین المللی است چرا که همه مسلمانان از اقصی نقاط مختلف جهان در یک نقطه جمع می شوند، بیان داشت: حج بهترین زمان و مکه مکرمه بهترین مکان برای اعلام انزجار بیش از یک میلیارد مسلمان در سطح جهان نسبت به توهین صورت گرفته نسبت به ساحت رسول اکرم(ص) است.


کارشناس مذهبی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به این مطلب که حج به معنای قاصد و حاج به معنی قصد است، تصریح کرد: حاجی واقعی به فردی گفته می شود که از همه مسائل دنیوی، تفاخرها، شهرت و گناه را ترک کند و برای رسیدن به مقصود تلاش داشته باشد.


وی در همین زمینه  با بیان اینکه سطوح حجاج و میزان قبولی حجاج با یکدیگر متفاوت است، گفت: برخی از افراد تنها به قصد تفاخر، تجارت، تفریح به حج می روند و تنها برای فخر فروختن نسبت به دیگران خود را آماده می کنند.
 

حجت الاسلام واعظ موسوی با اشاره به این مطلب که دو نوع حج حقوقی و حقیقی وجود دارد، اذعان داشت: حج حقوقی همان حج فقهی است که حجاج مناسک حج را همراه با وسواس انجام می دهند و به میزان حضور قلب و روح خود در پیشگاه پروردگار توجهی ندارند.

 

وی با بیان اینکه حج حقیقی، فرضیه ای است که در مسیر محبوب قرار گیرند، گفت: احرام و پیمانی که با پروردگار خود بسته اند را ترک نکنند و از پیمانی که با محبوب خویش بسته اند محافظت کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 179381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha