به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سیدمجید موسویان، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور، ظهر امروز (17 بهمن) در دهمین همایش سراسری دهیاران استان گلستان ، گفت: تا کنون 850هزار خانوار بیمه شده اند، در بعضی استان ها بالای 60 درصد مشمولین و در بعضی استان ها زیر 20درصد مشمولین بیمه شده اند و بیمه اجتماعی روستایی و عشایر کشور 27 درصد پیشرفت داشته است.
وی با اشاره به نارضایتی خود از عملکرد بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان گلستان، افزود: علیرغم صرف نیروی زیاد در این استان 9/18 درصد مشمولین بیمه شده اند در حالی که به لحاظ اقتصادی روستاییان و عشایر و شهرنشینان استان از متوسط کشوری بالاتر هستند.
موسویان تصریح کرد: باید سطح بیمه در استان گلستان به بالای متوسط کشوری و حتی نزدیک به 100درصد برسد.
وی ادامه داد: یک سوم مبلغ بیمه برابر با 90 هزار تومان توسط بیمه شده پرداخت می شود و مابقی توسط دولت پرداخت می شود.
موسویان با اشاره به قانون هدفمند کردن یارانه ها، گفت: قبل از اجرای این قانون اقتصاد ایران به سمتی می رفت که روز به روز بیمارتر می شد و اگر این طرح اجرا نمی شد ظرف 5 تا 10 سال آینده دیگر کسی جرات جراحی کردن اقتصاد را نداشت و معضل بزرگی ایجاد می شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور خاطرنشان کرد: در این قانون لبه تیغ جراحی به سمت اسراف و تبذیرها نشانه رفت و سه دهک بالای جامعه باید وضعیت خود را دگرگون کنند.
وی افزود: دهک های چهار تا هفت در فضای متوسطی قرار دارند و در آن ها تغییر چندانی ایجاد نمی شود و در قسمت های پایین تر در روستاها و مناطق عشایری متعادل کردن پرداخت یارانه ها منجر به افزایش درآمد خانوار می شود.
موسویان با بیان اینکه در یک خانواده سه نفره یک سوم مبلغ دریافتی یارانه ها را می توان به بیمه روستایی اختصاص داد، گفت: این بیمه ها اجباری نیست و روستائیان خودشان باید احساس نیاز کرده و خود اقدام به پرداخت حق بیمه کنند.
وی افزود: در حال حاضر 136 خانوار در استان مستمری بگیر این صندوق هستند که به صورت متوسط سالانه یک و نیم میلیون تومان دریافت می کنند، در حالی که متوسط آورده این افراد 250 هزار تومان بوده است.
پایان پیام/
نظر شما