به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، حجتالاسلام نصیریفرد، دبیر کنگره شهدای جهاد علمی با اشاره به هدف گسترش فرهنگ جهاد علمی در دانشگاهها گفت: مخاطبان ما در این کنگره دانشجویان و اساتید دانشگاهها هستند و هدف ما ترویج و پاسداشت علم جهادی است.
وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این کنگره مبارزه با استعمار علمی است که سمبل آن پنج شهید یاد شده هستند (شهید احمدیروشن، شهید رضایینژاد، شهید علیمحمدی، شهید شهریاری و شهید تهرانیمقدم). این شهدا در پیشرفت و توسعه کشور نقش اساسی داشتهاند.
وی ادامه داد: شهدای جهاد علمی هیچکدام در خارج از کشور درس نخوانده بودند. استاد علیمحمدی به عنوان استاد تمام فیزیک وقتی به شهادت رسیدند انجمن فیزیک دنیا پیامی به مناسبت شهادت ایشان صادر کرد در حالی که او یک روز هم در خارج از کشور درس نخوانده بود.
حجتالاسلام نصیریفرد با بیان اینکه به دنبال پیوند هستهای این دانشمندان هستیم، اظهار کرد: مبانی اعتقادی و ما میتوانیم دو ویژگی مهم شهدای هستهای است که ما نیز به دنبال ترویج این فرهنگ و تفکر در کشور هستیم.
دبیر کنگره ملی شهدای جهاد علمی با بیان اینکه این کنگره با چهار جشنواره به عنوان برنامههای جانبی برگزار میشود، تصریح کرد: این جشنوارهها بینالمللی هستند و در بخش فیلم و عکس و فیلمنامه، آثار خبرنگاران، شعر، همایش علمی در محورهای مختلف برگزار میشود.
وی ادامه داد: در بخش جشنواره شعرای زیادی از کشورهای اسلامی و غیراسلامی اعلام آمادگی کردهاند که آثار خود را ارسال کنند. در بعد بینالمللی جشنواره شعر، فیلم و عکس به مقوله ایثار، مقاومت، استعمار علمی بیگانگان و جهاد علمی نیز پرداخته شده است.
نصیریفرد در مورد تاریخ برگزاری این جشنوارهها و محل آن اظهار کرد: این جشنوارهها در چهاردهم و پانزدهم آذر برگزار میشود و ممکن است هر جشنوارهای یک دانشگاه و یا 4 جشنواره در دانشگاه تهران برگزار شود.
وی با بیان اینکه از 10 نفر اول منتخبین جشنواره با جوایز ویژه در روز برگزاری کنگره یعنی پایان بهمن با حضور مقامات عالیرتبه تجلیل میشود، گفت: در بخش خبرنگاران نیز تمام رسانههای بیداری، شنیداری و مکتوب که از اول خرداد 91 تا دهم آذر 91 مطلبی پیرامون موضوع ایثار و شهادت و جهاد علمی در قالب گفتوگو، دلنوشته، مقاله و گزارش خبری داشته باشند میتوانند با ارسال آثار خود در این جشنواره شرکت کنند.
دبیر این جشنواره از برگزاری سمفونی ملی شهدای علمی در روز کنگره ملی شهدای جهاد علمی خبر داد و افزود: این سمفونی در روز برگزاری کنگره برای اولین بار اجرا میشود. همچنین در این کنگره از مدیران رسانههایی که در این عرصه بیشترین فعالیت را داشته باشند به عنوان رسانه منتخب تجلیل میشود.
گفتنی است، آدرس دبیرخانه این جشنواره تهران، خیابان انقلاب، روبروی درب اصلی دانشگاه تهران، جنب کتابفروشی آستان قدس رضوی، پلاک 1246، طبقه سوم، دبیرخانه جشنواره، تلفن 66975624، نمابر 66975644
همچنین علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره و آگاهی بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی www.shej.ir مراجعه کنند.
پایان پیام/
نظر شما