نظریه ولایت فقیه؛ بنیانی‌ترین ثمره انقلاب اسلامی

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مسائل اجتماعی اسلام حاکمیت دین بر جامعه است گفت:‌ نظریه ولایت فقیه که بنیانی‌ترین ثمره انقلاب اسلامی است، توسط امام(ره) زنده شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی، معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی استراتژی بزرگ امام(ره) را ایجاد حکومتی بر مبنای قوانین الهی و شرع اسلام با قرائت اهل بیت(ع) و تلاش در حفظ آن دانست و گفت: امام (ره) بر مساله وحدت با توجه به مشترکات تأکید داشتند.

حجت الاسلام موسوی هوایی اظهار کرد:‌ یکی از مهم‌ترین مسائل اجتماعی اسلام حاکمیت دین بر جامعه است و از اساسی ترین استراتژی‌های امام(ره) در مساله انقلاب این بود که حکومت اسلامی تشکیل دهند.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نظریه ولایت فقیه که بنیانی‌ترین ثمره انقلاب اسلامی است توسط امام(ره) زنده شد، پرورش یافت و مبانی نقلی و عقلی آن مورد بحث قرار گرفت و بعد از اینکه نخبگان دینی جامعه تشیع به صورت کلان موضوع را پذیرفتند، مبلغان امام (ره) در نقاط مختلف کشور و حتی جهان شدند.

حجت‌الاسلام موسوی‌هوایی برپایی حکومت دینی را یکی از اساسی‌ترین اهداف انبیاء و اولیاء خواند و گفت: حاکمیت دین بر جامعه هدف بزرگ همه انبیاء بود و از طرفی شیاطین بدنبال این هستند که جوامع هیچگاه زیر ید قدرت الهی قرار نگیرند و تابع شیاطین باشند.

وی افزود: متأسفانه در این مورد نگاهمان تنها سیاسی است در حالیکه امام (ره) یک حقیقت بزرگی را فرمودند که اینها می خواهند با سیاست‌گذاری‌هایشان نظرات شیطانی و ضد بشری و ضد الهی را بر جوامع حاکم کنند. لذا امام (ره) اولویت مساله حکومت اسلامی را نسبت به تمام مسائل مطرح می کنند و حفظ نظام اسلامی را اوجب واجبات می خوانند.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: امام (ره) با این استراتژی جلو آمدند که اصل حکومت اسلامی به عنوان یک کلی باید حفظ شود و بعد شاخ و برگهای آن نیز درست شود. ممکن است مدیران بخشهای مختلف یک حکومت اسلامی نقص‌هایی داشته باشند که وظایف نهادهای مختلف نظارتی در اصلاح این مسائل مشخص شده است. جمهوری اسلامی یک کل است که باید اجزاء آن را به تدریج درست کنیم.

حجت الاسلام موسوی هوایی به مسئله "وحدت" بعنوان یکی دیگر از استراتژیهای امام(ره) اشاره کرد و ادامه داد : ایشان وحدت را از بین خواص، علماء و مسئولان می دیدند ، در نظر و عمل بر آن پایبند بودند و برای حفظ آن بر نقاط وحدت آفرین و ترک نقاط اختلافی تأکید می کردند. امام خمینی(ره) در مسائل اهل سنت باز و بر طبق منطق اهل بیت(ع) رفتار کردند و الان نیز همینطور است.

بنابرگزارش بنابر گزارش روابط‌عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام موسوی‌هوایی یادآور شد: این مشترکات را می توان در وجود مقدس پیامبر(ص) ، قرآن، اصل اسلام و محبت اهل بیت (ع) تجلی داد. حتی امام خمینی(ره) برای اینکه به همه به ویژه مسلمانان مساله حکومت اسلامی را بفهمانند به صدر اسلام اشاره کردند که اینها به شدت بر خلیفه بعد از پیامبر (ص) تأکید داشتند. درست است که به انحراف رفتند اما اصل موضوع از سوی پیامبر(ص) در بین مسلمین آنقدر خوب جا افتاده بود که آنها دغدغه حاکمیت اسلامی را داشتند.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد:‌ امام (ره) با استفاده از مشترکات بر وحدت مسلمانان تأکید و نسبت به وجود دشمن مشترک روشنگری کردند. به همین دلیل امروز می بینیم که همه ملت‌های مسلمان دغدغه اسلام را دارند و آنها نسبت به دشمنان خود آگاهی دارند. روزگاری بود اسرائیل از سوی مسلمانان پذیرفته شده بود اما بعد از انقلاب و آگاهی بخشی امام ( ره ) بیشتر مسلمانان رژیم غاصب اسرائیل را دشمن خود می دانند و رژیم صهیونیستی از همین مسئله می هراسد و می خواهد از این طریق به ایران ضربه بزند.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 17892

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha