جایگاه بخش مردمی در کلان برنامه های قرآنی توسط دولت عدالت محور ترسیم شود

انجم شعاع خواستار ترسیم چشم انداز روشن برای مجموعه های مردمی در کلان برنامه های کشوری توسط دولت عدالت محور به منظور بهره مندی از قوانین جاری کشور همچون فعالیت های هنری ورزشی شد.

محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور درباره روند بررسی طرح ادغام این اتحادیه با اتحادیه تشکل های قرآنی کشور به خبرنگار شبستان گفت: پس از برگزاری 4 جلسه مشترک با حضور نمایندگان هر دو اتحادیه مذکور، موافقت های ابتدایی برای اجرای طرح ادغام در آینده نزدیک که 6 ماهه نخست سال 90 برای آن پیش بینی می شود، صورت گرفته است.

وی با بیان این مطلب که موافقت های ابتدایی 2 اصل کلی را محور قرار داده است، اظهارکرد: تدوین اساسنامه اتحادیه ادغام شده با تصریح اهداف، وظایف، ارکان و نحوه ادغام و تجمیع منابع و ظرفیت های انسانی و مادی به منظور بهره مندی یکسان از امتیازات دو اصلی است که باید سرلوحه این ادغام قرار بگیرد.

انجم شعاع از تصویب 50 درصد اساسنامه در جلسات مشترک این اتحادیه ها خبر داد و تصریح کرد: این اساسنامه تا انتهای سال به طور کامل تدوین شده و در مجمعی فوق العاده در سال 90 به تصویب اعضای هیئت مدیره هر دو اتحادیه قرآنی می رسد.

 

واگذاری اجرای طرح ها به بخش مردمی همراه با نظارت های دولتی

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور بهره مندی یکسان از امتیازات را از آثار مثبت اجرای طرح ادغام برشمرد و بیان کرد: موسسات از چند مشکل جدی رنج می برند که مهمترین آنها عدم نگاه بخش دولتی به آنها به عنوان بازوی اجرایی در کلان طرح ها است در حالی که باید بخش دولتی با نظارت و حمایت اجرای برنامه ها را به موسسات به عنوان نماینده مردم واگذار کند.

وی با بیان این مطلب که این محدودیت هم از جانب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هم از سوی سازمان دارالقرآن الکریم اعمال می شود، ابرازکرد: اعتقاد بخش مردمی بر آن است که می تواند اجرای طرح هایی همچون برگزاری مسابقات بین المللی قرآن و برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن را با نظارت و حمایت های دولتی بر عهده بگیرد.

انجم شعاع با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها عنوان کرد: پرهیز از بروز برخی مشکلات مالی برای موسسات قرآنی اتحادیه را به رایزنی با برخی نهادها، وزارتخانه ها و سازمان بازنشستگی کشوری واداشته است تا راهکارهای برطرف کردن این مشکلات اتخاذ شود.

 

پوشش بیمه ای فعالان قرآنی ضرورت دارد

وی با تاکید بر لزوم پوشش بیمه ای فعالان و بازنشستگان قرآنی گفت: توسعه موسسات قرآنی به عنوان ابزرای مه در توسعه فرهنگ وحی از ضرورت هایی است که تنها با فعالیت 2 هزار موسسه تحت نظارت وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی محقق نی شود بلکه باید با ایجاد امنیت خاطر در فعالان قرآنی این مهم را محقق کرد.

انجم شعاع توسعه کیفی موسسات قرآنی را در مقایسه با توسعه کمی دارای اهمیت بیشتری دانست و بیان کرد: اگر دولت عدالت محور بتواند جایگاه مجموعه های مردمی را در کلان برنامه های کشوری با چشم اندازی روشن ترسیم کند به گونه ای که فعالان این عرصه نیز همچون عرصه های ورزشی و هنری از قوانین جاری کشور بهره مند شوند، توسعه کمی و کیفی موسسات قرآنی روی می دهد.

 

فقدان زیرساخت های لازم برای فعالیت های قرآنی

مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات قرآنی مردمی با بیان این مطلب که تامین زیرساخت های لازم برای فعالیت های قرآنی از وضوح چندانی برخوردار نیست، گفت: متاسفانه در سراسر کشور یک اردوگاه تفریحی برای فراغت جامعه قرآنی کشور وجود ندارد و حتی عرضه محصولات قرآنی ازحمایت های لازم برخوردار نیست.

وی با اشاره به تعیین نمایندگان بخش مردمی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی خاطرنشان کرد: 1300 موسسه عضو اتحادیه کشوری موسسات قرآنی مردمی خواستار حضور نماینده خود در این شورا هستند وعلی رغم احترامات فراوانی که برای اعضای منتخب قائل اند هنوز برای بیان مطالبات خود با آنها وارد مذاکره نشده اند.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 17886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha