به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سنندج، هدف اصلی بحث شاخصهای عدالت اجتماعی، تامین سلامت ذکر کرد و گفت: یکی از وظایف ما مسئولان تلاش در راستای اجرای این شاخصها است.
وی تصریح کرد: اجرای موضوعات و برنامههای پیچیده و کلان که دارای بار مالی زیادی هم هست ضرورتی ندارد و باید با توجه به وضعیت استان و با تعامل موجود نهادها و ارگانهای مرتبط بحث سلامت اقدامات مورد نیاز صورت گیرد.
وی تصریح کرد: براساس برنامه پنجم توسعه تمامی دانشگاههای علومپزشکی موظف به ایجاد و راهاندازی مرکز تحقیقات مولفههای موثر بر سلامت هستند که این امر در کردستان محقق شده است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی کردستان ادامه داد: این مرکز تنها مختص دانشگاه علومپزشکی نیست و همه دانشگاههای سطح استان میتوانند از خدمات این مرکز بهرهمند شوند.
قدیمی عنوان کرد: محققان در این مرکز میتوانند در راستای تنظیم سند سلامت استان فعالیتها و اقدامات اثرگذاری انجام دهند.
وی اظهارداشت: اگر تمامی ارگانهای تاثیرگذار در سلامت همگام و در یک راستا حرکت کنند بدون شک شاهد ارتقای سلامت جامعه خواهیم بود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان، تهیه سند سلامت استان را امری ضروری خواند و بیان داشت: تعیین این سند بهترین راهحل معضلات و تهدیدات عرصه سلامت است.
عطاالله رحمانی آبیدر، با بیان اینکه پراکندگی بیماریها در هر استانی متفاوت است، افزود: پیچیدن یک نسخه واحد برای استانها و کپیبرداری از روشها و برنامههای اعمال شده مربوط به بحث سلامت در دیگر استانها یکی از بزرگترین خطاهای ممکن است.
وی خاطرنشان کرد: دستیابی به وضعیت ایدهآل در هر جامعه ای نیازمند ساز و کار و برنامهریزی مدون است.
پایان پیام/
نظر شما