اجرای ۵۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس با رویکرد مردمی‌سازی

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: در آستانه ورود به روزشمار هفته دفاع مقدس، باعنایت به لزوم مردمی‌سازی در اجرا، از گروه‌های جهادی و تشکل‌های نهاد استفاده کرده و بخش اعظم فعالیت‌های هفته دفاع بر دوش تشکیلات مردمی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد؛ سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده امروز سه شنبه (۲۷ شهریورماه) در نشست خبری هفته دفاع مقدس که در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان برگزار شد اظهار کرد: دفاع مقدس با پسوند مقاومت سکه رایج و گفتمان اثرگذار و پرکارکرد این روزهای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا است.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی خطاب به خبرنگاران گفت: در شرایطی که در حوزه رسانه بین جبهه خودی و دشمن جنگ درگرفته است خبرنگاران با تلاش جهادی خود و پوشش مناسب برنامه‌ای هفته دفاع مقدس، ارزش‌های این حماسه را نشر دهند.

وی با اشاره به روزشمار هفته دفاع مقدس تصریح کرد: شنبه ۳۱ شهریور «پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، وحدت ملی و معنویت»، یکشنبه یکم مهر «جوانان، علم و دانش پژوهشی»، دوشنبه دوم مهر «زنان، خانواده، سلامت»، سه‌شنبه سوم مهر «شهیدان، جانبازان، آزادگان صلابت و فخرآفرینی»، چهارشنبه چهارم مهر «دفاع همه جانبه، پشتیبانی مردمی و اصناف و سربازان»، پنج‌شنبه پنجم مهر «ولایت مداری، بصیرت، دشمن شناسی و استکبار ستیزی»، جمعه ششم مهر «نیروهای مسلح، بسیجیان، جهادگران، روحانیت، عشایر، روستایئان، و پیشمرگان کرد مسلمان»، و شنبه هفتم مهر «فرماندهان، عزت مداران، حماسه آفرینان» نامگذاری شده است.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در نامه‌ای به جوانان آمریکایی افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که شما در سمت درست تاریخ ایستاده‌اید و امروز عضوی از جبهه مقاومت در برابر ظلم و ظالم هستید.

سردار یوسفعلی‌زاده تأکید کرد: نظام سلطه با تکیه بر امپراتوری رسانه‌ای می‌خواهد نظام اسلامی را نابود کند، اما شاهد ناکامی‌های آنان بوده‌ایم و دفاع مقدس طوفنده‌ای را پیش رو داریم.

اجرای ۵۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس با رویکرد مردمی‌سازی

وی افزود: دفاع مقدس تا زمان پایان دنیا جاری است و ایستادگی در برابر ظلم و ستم یک وظیفه همیشگی است. دفاع مقدس باید ترویج یابد، زیرا نسخه‌ای برای آزادی از زیر یوغ ستمگران است.

سردار یوسفعلی‌زاده در ادامه اظهار کرد: هزینه مقاومت ارزش است و سازش موجب له شدن عزت‌ها و منافع زیر پای دشمن می‌شود.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس خراسان رضوی بر این است تا با یک انسجام عمومی در فرصت طلایی چهل و چهارمین سالگرد دفاع مقدس که با هفته وحدت و بازگشایی مدارس مقارن شده است بهترین بهره‌برداری را از این ظرفیت تبلیغی و تبیین در جهت تحقق اهدافی که در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس مد نظر است استفاده کرد.

مردمی سازی برنامه ها

سردار یوسفعلی‌زاده به برنامه‌های ترویج فرهنگ دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: سه ماه پیش دستورالعمل چهل و چهارمین سالگرد دریافت شد و اقدامات ستادی و تشکیل ستادهای داخلی در یگان‌های نیروهای مسلح صورت گرفت. همچنین کار ستاد به شهرها و بخش‌های اقماری و پایگاه‌های بسیج محلات و دانشگاه‌ها توسعه یافت.

وی افزود: در آستانه ورود به روزشمار هفته دفاع مقدس هستیم و از نهادها خواسته‌ایم در سایه مراتب خود کار را پیگیری کنند. در حوزه مردمی‌سازی نیز از گروه‌های جهادی و تشکل‌های نهاد استفاده می‌کنیم و بخش اعظم فعالیت‌های هفته دفاع بر دوش تشکیلات مردمی است.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی همچنین به نوآوری در روش‌های اجرا و استفاده از گروه‌های مطالعاتی و مشاوره‌ای اشاره کرد و گفت: مدل فعالیت‌ها را مطابق نسل جدید برگزار می‌کنیم و از میان هزار عنوان برنامه، ۲۶ عنوان مهم و موثر در هفته دفاع مقدس پیش‌بینی شده است.

اجرای ۵۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس با رویکرد مردمی‌سازی

تکریم ۳۰ هزار پیشکسوت

وی افزود: از جمله این برنامه‌ها، مراسم تجلیل و نکوداشت سراسری پیشکسوتان مقاومت و دفاع مقدس است که در چهارم مهر برگزار می‌شود. همچنین پیش‌بینی شده است که در مرکز استان و شهرستان‌ها برنامه‌هایی برگزار شود و ۳۰ هزار نفر از پیشکسوتان در سطح استان مورد تکریم قرار گیرند.

سردار یوسفعلی‌زاده به رژه دفاع مقدس در هر استان اشاره کرد و گفت: رژه امسال بر عهده ارتش است. همچنین پنجم مهرماه مراسم عطرافشانی، بازدید از خانواده شهدا و ایثارگران که امکان حضور در مراسم جمعی را ندارند، برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: حدود ۵۰۰ برنامه ثبت شده است که تقاضای راوی کرده‌اند. جهاد تبیین همچنین از تأکیدات ما است و با اکران فیلم‌های دفاع مقدس که تولیدکنندگان آن استانی هستند، چندین جشنواره از جمله شعر و داستان‌های کوتاه برگزار خواهد شد.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: محتوای ۳۰ گیگابایت در حوزه دفاع مقدس آماده و در اختیار دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط قرار داده شده است. همچنین تبلیغات محیطی با کمک شهرداری مشهد آغاز شده است.

 توسعه موزه دفاع مقدس و برنامه‌های آتی 

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی اظهار کرد: مسئولین استان با تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به توسعه موزه دفاع مقدس به تاخیر دو ساله این پروژه پایان دادند.

 وی ادامه داد: کار ساختمانی این موزه تا کنون با هزینه ۲۰ میلیارد تومان پیش رفته و مراحل محتوایی آن نیز به پایان رسیده است. برنامه‌ریزی‌های لازم برای موزه‌آرایی و تجهیز این مجموعه در سال آینده در دستور کار قرار دارد.

اجرای ۵۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس با رویکرد مردمی‌سازی

 تکمیل و بهره‌برداری یادمان شهدای گمنام

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: تا کنون ۶۰ یادمان شهدای گمنام در طول سه سال گذشته از مرحله صفر ساخت و بهره‌برداری شده‌اند که ۷ یادمان در همین هفته به بهره‌برداری خواهند رسید همچنین کمتر از ۱۰ یادمان باقی مانده که هنوز ساخت و ساز آنها به دلیل موضوعات نظری و تامین اعتبار به پایان نرسیده است.

وی با بیان اینکه استان ما به جز یک استان دیگر در حوزه دانشنامه در کشور پیشتاز بوده است، گفت: بیش از دو هزار عنوان پژوهشی برای دانشنامه دفاع مقدس استان فهرست شده که از این تعداد، بیش از ۷۰۰ عنوان مطالعه و برای ۴۰۰ عنوان آن مقاله تهیه شده است. 

آماده‌سازی راویان و اسناد تدریس 

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: ۵۰۰ راوی در استان آماده به کار هستند و برای توسعه این تعداد به ۶ هزار نفر برنامه‌ریزی شده است. ۱۵۰ سند نیز برای تدریس درس دفاع مقدس آماده شده‌اند که از اول مهر ماه در دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

کد خبر 1781568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha