تشکیل کارگروه های مد و لباس در 31 استان کشور

<BR> <BR> معاون امور هنری گفت: در 31 استان کشور کارگروه های استانی ساماندهی مد و لباس شکل می گیرند تا آنچه که در تهران در یکی دو سال اخیر شاهدش بودیم، به صورت نمایشگاهی در استان ها آرام آرام آغاز شود.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، سی و دومین جلسه کارگروه مد و لباس روز گذشته در محل این وزارتخانه با حضور محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ حمید شاه آبادی، معاون امور هنری؛ علیرضا افشار، قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی؛ حسن رادمرد، سرپرست بازرگانی داخلی و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک کشور؛ مهندس اسلام پناه، مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ لاله افتخاری، نماینده مجلس، معاون وزیر آموزش و پرورش و نماینده صدا و سیما برگزار شد.


در ابتدای این جلسه حمید شاه آبادی در گزارشی فعالیت های این کارگروه اعم از تشکیل ستاد اجرایی بنیاد ملی مد و لباس، طراحی مدل های مختلف مانتو و طی مراحل نهایی بارکد ملی برای پوشاک را به اطلاع سایر اعضا رساند.


همچنین صدور پروانه مالکیت معنوی پوشاک طراحی شده توسط کارگروه، برگزاری نمایشگاه در محیط های دانشجویی و تهیه ژورنال دانشجویی، آیین نامه کارگروه های استانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.


گزارش حضور بین المللی ایران در نمایشگاه مد و لباس استانبول و بررسی بخش های مختلف نمایشگاه مد و لباس آبان ماه که قرار است در تالار وحدت برگزار شود، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بودند.


حمید شاه آبادی در پایان این جلسه در سخنانی گفت: تفاوت این جلسه با جلسات قبل این بود که این جلسه مدخل ورود به یک اقدام بزرگ ملی در بهار 92 است. در واقع برای اولین بار تکالیف سایر سازمان های عضو کارگروه مثل وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما و بخش های دیگر به صورت عملی و شفاف تر با اقداماتی که کارگروه تا به امروز انجام داده بود، روشن شد.


وی در ادامه تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه واردات و حمایت های لازم و مختلفی که باید از تولید کنندگان صورت بدهد برای تولیدات پارچه های مربوطه و حمایت از مانتوهای تولیدی در نمایشگاه آبان، وارد کار شد. تولید پارچه و واردات مانتوی دوخته شده از کشورهای خارجی با این کارگروه هماهنگ شد.


معاون امور هنری با اشاره به شفاف شدن نقش دستگاه های مختلف در این جلسه افزود: صدا و سیما برای تبلیغ های لازم نسبت به معرفی پوشاکی که در کارگروه به تصویب می رسد و کمیسیون ماده چهار آن را به تصویب می رساند، پای کار آمد.


شاه آبادی خاطرنشان ساخت: ما تا به حال نمایشگاه های مختلفی را داشتیم و عرضه بعد از نمایشگاه به صورت مویرگی و بسیار محدود بوده است. آنچه که امروز در این جلسه سنگ بنای آن گذاشته شد، این است که نمایشگاه آبان ماه که با عنوان پوشاک بهاره و به موضوع مانتوی بانوان، چه مانتوی مجلسی و چه مانتوی اجتماع، اختصاص دارد، در آبان ماه برگزار شود و محصول این نمایشگاه در اسفند 91 و بهار 92 در مراکز عرضه پوشاک دیده شود.


بنا به گزارش روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وی اظهار کرد: دستگاه هایی که باید این مصوبه را ساماندهی کنند تا بتوانند در سال 92 به طور اجرایی و عملیاتی این حوزه را پشتیبانی کنند، امروز کنار هم آمدند. سه مصوبه ای که جلسه امروز داشت، ریز دقیق وظایف و عملکرد و اختیارات کارگروه های استانی بود که کارگروه آن را تصویب کرد تا در 31 استان کشور کارگروه های استانی ساماندهی مد و لباس شکل بگیرند تا آنچه که در تهران در یکی دو سال اخیر شاهدش بودیم، به صورت نمایشگاهی در استان ها آرام آرام آغاز شود.


شاه آبادی در ختمه گفت: امیدواریم آنچه که در ماه های آینده شاهدش هستیم، تحقق بخش تکالیف و وظایف و ماموریت هاییب اشد ککه در این جلسه به عهده اعضا گذاشته شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 178030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha