تجدید میثاق اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه با آرمان های خمینی کبیر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت همراه صبح امروز (یکشنبه 17 بهمن) با حضور در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایرانی و نثار گل با آرمان‌های بلند امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم نثار گل به مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و تجدید میثاق با آرمان‌های والای ایشان صبح امروز، یکشنبه، 17 بهمن با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونان و مدیران وزارتخانه، حجت الاسلام حمید رضا سلیمانی و جمع کثیری از اصحاب هنر و رسانه در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.

 

در این مراسم پس از اهدای گل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مرقد مطهر امام (ره) و تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، جلیل رسولی، استاد خط و خوشنویس که دیوان امام خمینی (ره) به قلم وی نوشته شده است، گفت: امروز برایم تجدید خاطره بود و به یاد زمانی افتادم که دیوان امام (ره) را خوشنویسی می‌کردم. از اشعار ایشان بود که قلم من برکت یافت و امیدوارم امام (ره) در قیامت شفاعتی از بنده حقیر کند.

 

حجت‌الاسلام ادبی از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم بیان کرد: خدا را شاکریم که در این ایام فرصت و سعادتی برای ما فراهم کرد تا به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونان، مدیران عرصه فرهنگی و همکاران فرهنگی و ارزشی با آرمان‌های امام (ره) تجدید پیمان کنیم.

 

وی از امام (ره) به عنوان ایدئولوگ بزرگ یاد کرد و افزود: امام (ره) بزرگمردی بود که در زمانه ما انقلابی به پا کرد که رادمردانه به حقیقت‌جویی منجر شد و مسیر اهل بیت (ع) را دوباره زنده کرد.

 

به گفته وی حضرت امام (ره) چنان دلیل و سرآمدی هستند که هنوز شأن و شخصیت ایشان آنچنان که باید و شاید شناخته نشده است.

این استاد حوزه و دانشگاه معتقد است: امام (ره) در عرصه فقه، عرفان، شاگردان ناب حوزه، تأثیرگذاری در قلوب، جهاد، مبارزه و عرفان متعالی کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر بودند.

 

حجت‌الاسلام ادبی با اشاره به خاطرات امام (ره) عنوان کرد: امام (ره) فرمودند" در سال 42 وقتی مأموران برای تبعید من به منزل آمدند متوجه شدم که آنها به خود می‌لرزند. در فضای حرکت متوجه التهاب آنها شدم، نمی‌دانستم مرا به کجا می‌برند و آیا تا فردا زنده هستم یا نه اما نترسیدم"، این شجاعت نشانه ایمان است و چنین ایمانی است که چنین اقتداری را در نظام جمهوری اسلامی به وجود آورد.

 

وی خاطرنشان کرد: برای ما تکلیف است که در جایگاه رسانه‌ای، فرهنگی و تأثیرگذاری سیاسی و اجتماعی حریم انقلاب را پاس بداریم، همچنین بودن با مردانی همچون امام برای ما سعادت بود و امروز که موفق به زیارت مرقد نورانی ایشان شدیم، فرصت مغتنمی است. امیدواریم همه مشمول عطیه این ولی خدا قرار گیریم و سایه مقام معظم رهبری تا زمان ظهور امام زمان (عج) بر سر ما مستدام باشد.

 

بر اساس این گزارش، دکتر حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه دل‌نوشته‌ای را قرائت و تقدیم بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران کرد و گفت: گویی همین دیروز بود که صحبت‌های امام را در مورد مصر شنیدیم، هر چه می‌گذرد حسن امام بیشتر جلوه‌گر می‌شود، از روح ایشان می‌خواهیم که ما را از دعا سرشار کند.

 

گفتنی است، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر بازگشت از مرقد مطهر امام به سمت وزارتخانه در اتوبوس حامل اصحاب هنر، فرهنگ و رسانه جویای احوال حضار شد، به طوری که تمام طول مسیر را ایستاد و با رفتن به بالای سر مسافران گپ و گفتی با آنها انجام داد و در مورد انگیزه خود از این کار عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های دولت مردم‌داری است، من زیاد فرصت بودن با اصحاب رسانه را پیدا نمی‌کنم و اکنون در راه بازگشت از مرقد مطهر امام فرصت را مغتنم شمردم تا به درددل‌ها و صحبت‌های حاضران که از اهالی فرهنگ و رسانه هستند، گوش فرا دهم.

 

دکتر حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا دور‌ه‌های تخصصی آموزش خبرنگاران فرهنگ و هنر بنا به قولی که در تابستان امسال دادید، برگزار می‌شود یا خیر به خبرنگار شبستان گفت: دوره مقدماتی آموزش خبرنگاران در عرصه فرهنگ و هنر امسال با موفقیت برگزار شد، به طوری که استقبال خوبی از آن به عمل آمد و به زودی و انشاءالله در سال آینده دوره‌های تخصصی آن نیز برگزار خواهد شد. علاوه بر این ما در تدارک دوره‌های آموزشی برای تمام مدیران خود و از جمله اصحاب رسانه هستیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 17793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha