به گزارش خبرنگار شبستان، محمدزاده، در آیین اختتامیه جشنواره بینالمللی اقراء با بیان این مطلب که این جشنواره در راستای توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و ایجاد رشد و نشاط و رقابتهای مؤثر در فضای مجازی و توجه به مأموریت قرآنی رادیو قرآن برگزار شد، گفت: راهاندازی جشنواره بینالمللی و اینترنتی اقراء و مرحله اول آن به نام تلاوت من در سال جاری در دستور کار ما قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه از هر طریقی باید از هنر اسلامی تلاوت حفاظت کرد، افزود: هنر اصیل ناب تلاوت منشأ آن زمان بعثت نبوی بوده و همواره تلاوت زیبای قرآن بر قلوب مسلمانان تأثیرگذار بوده است.
محمدزاده اظهار داشت: اولین وظیفه پیامبر(ص) بر طبق دستور الهی تلاوت قرآن کریم بوده که مقدم بر تزکیه و تعلیم است. مدیر رادیو قرآن با اشاره به حضور 12 کشور غیر از ایران و ارسال سه هزار اثر به این جشنواره گفت: شرکتکنندگان که در گروه سنی 3 تا 91 سال بودند، تنوع سنی، رنگآمیزی فوقالعادهای به این جشنواره داده است.
وی تصریح کرد: این جشنواره در دو بخش آقایان و بانوان، تحقیق و ترتیل و در 12 رشته در فضای مجازی برگزار شد. محمدزاده با بیان اینکه مجازیبودن مسابقه عرصه را برای حضور بانوان و بسیاری از جوانان که مایل به شرکت در مسابقات حضوری نیستند باز کرد، گفت: در بخش ویژه جشنواره، اساتید قرآن اقدام به تلاوت فرازهای قرآنی کردهاند.
وی ادامه داد: جشنواره بینالمللی تلاوت من زمینهساز برای آغاز سایر فعالیتها در حوزههای مختلف قرآن خواهد بود. مدیر رادیو قرآن با بیان اینکه سعی داریم دبیرخانه جشنواره بینالمللی اقراء را دایمی کنیم، ادامه داد: ضمن تقدیر از شرکتکنندگان، داوران و مسئولان سازمان صدا و سیما که ما را در برگزاری این جشنواره یاری دادند جشنواره بینالمللی اقراء در زمینههای دیگر نیز برگزار میشود.
گفتنی است، اختتامیه جشنواره بینالمللی اقراء امروز با حضور برگزیدگان جشنواره، جمعی از مسئولان صدا و سیما، قائممقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما