مساجد پایگاه پیشگیری از وقوع جرم در کشور هستند

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: مساجد پایگاه پیشگیری از وقوع جرم در کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی جعفری‌راد، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان در دیدار با سرپرستان فرهنگی و دفتر برنامه‌ریزی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: متاسفانه نسبت به یک زندانی برخوردهای سلیقه ای انجام می شود در حالی که در این موضوع به سیره و روش پیامبر پرداخته نشده است.
 

وی افزود: نبی مکرم اسلام(ص) با اخلاق خود نسبت به مجرمان چنان تحولی در وجود آنها ایجاد می کرد که در مسیر حق قرار می گرفتند.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم درد جامعه است، تصریح کرد: موازی کاری اداری و کارهای سلیقه ای سبب شده تا مسئله پیشگیری از وقوع جرم به عنوان گلاف پیچیده درآید.
 

جعفری راد با بیان اینکه مسجد چتر و پایگاه پیشگیری از وقوع جرم است، گفت: اگر خواهان پیشگیری از وقوع جرم هستیم باید مساجد از جمعیت پر شود.
 

وی با بیان اینکه متولیان امر مساجد فضا را برای جوانان و نوجوانان برای مانور دادن آنها در کارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی فراهم کنند، افزود: مردم پتانسیل و ظرفیت بزرگی برای پر کردن مساجد هستند که این خود پایه های استکبار جهانی را می لرزاند.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مسئولان باید براساس هر دوره از زمان با نیازهای اولیه مردم آشنا شوند که در این باره کانون های فرهنگی و هنری مساجد با راه اندازی کتابخانه های باز و مخزن دار بخش از نیازهای درسی دانش آموزان و دانشجویان در دل مساجد برطرف نموده است.
 

جعفری راد با بیان اینکه 599 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در سیستان و بلوچستان فعال هستند، گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد همه ساله دوره های آموزشی به منظور ارتقای سطح معنویت جوانان و نوجوانان برپا نموده است.

 

وی افزود: کانون های فرهنگی و هنری با استقرار امکانات در مساجد جوانان زیادی را جذب این مکان مقدس نموده است.

 

سرپرست فرهنگی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان هم در این جلسه ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های این معاونت، اظهار داشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم بیش از دو سال است که در راستای وظایف ذاتی و اصلی قوه قضاییه تشکیل شده است.
 

محمد عباس‌آبادی بیان داشت: باید انگیزه‌های وقوع جرم در سطح جامعه ریشه کن شود که در این راستا فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی نقش بسیار مهمی دارد.
 

وی گفت: اگر جایگاه مساجد آنطور که باید در سطح جامعه تبیین شود یقیناً آمار ارتکاب جرائم در کشور کاهش می‌یابد.
 

سرپرست فرهنگی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان ادامه داد: قوه قضاییه در زمینه بحث پیشگیری بسیار جدی است که باید تمامی دستگاه‌ها هماهنگ و بسیجی‌وار در این راستا اقدام کنند.
 

عباس‌آبادی تصریح کرد: باید برنامه‌ها و اقداماتی که در سطح مساجد برگزار می‌شود ارزیابی و بررسی شوند که تا چه میزان تاثیرگذار هستند.
 

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان نیز در ادامه گفت: با توجه به آمار جرائم در ایران امروز دیگر پیشگیری‌های کیفری آن‌طور که باید تأثیرگذار نیستند و باید با انجام اقدامات فرهنگی زمینه‌های ایجاد جرم در جامعه را از بین ببریم.
 

علی کهنسال بیان داشت: بحث پیشگیری از وقوع جرم موضوعی فرا حکومتی است و باید تمامی دستگاه‌ها و مردم در این زمینه دخیل باشند.


 پایان پیام/

کد خبر 177572

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha