پایان چهارمین جشنواره منطقه ای نوآوری و شکوفایی در خراسان شمالی

چهارمین جشنواره و نمایشگاه منطقه ای نوآوری و شکوفایی در خراسان شمالی عصر امروز با برگزاری مراسم اختتامیه در مجموعه فرهنگی بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر سید حسن حسینی، معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور در آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه منطقه ای نوآوری و شکوفایی در خراسان شمالی که عصر امروز (6 مهر) با حضور مهندس عفتی، معاون امور عمرانی استاندار خراسان شمالی و دانشجویان و اساتید و پژوهشگران برگزار شد، با گرامیداشت ارزش های 8 سال دفاع مقدس، گفت: دفاع مقدس مختص یک مقطع و جنگ تحمیلی 8 ساله نبود بلکه امروز هم می بایست از ارزش ها پاسداری کرد.


وی افزود: امروز و در شرایطی که به راحتی به پیامبر اسلام توهین می کنند لازم است بیش از گذشته در عرصه های مختلفی دفاعی به ویژه سنگر علم تلاش کنیم.


وی به فعالیت های بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و حمایت از دانشمندان و پژوهشگران عرصه های مختلف و نیز مخترعان و ایده پردازان از مهترین اهداف و وظایف این نهاد اعلام کرد و برگزاری این جشنواره را گامی در این رابطه برشمرد.

 

دکتر حسینی تجاری سازی اختراعات و رونق اقتصادی  دراین عرصه را دیگر اولویت در برپایی چنین نمایشگاه هایی برشمرد و گفت: در صددیم تا با شناخت درست نیازها و سنجش آن، این نیازها تبدیل به ایده و اختراع شود و سرمایه گذاری در این رابطه صورت گیرد.


وی رشد کیفی این جشنواره را مورد توجه قرار داد و برآن تأکید کرد و زمینه برای اشتغالزالی و ایجاد کسب و کار را نیز دیگر هدف این برنامه علمی تجاری نام برد.


دکتر حمید حاتمی، رییس بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی و دبیر این جشنواره منطقه ای گزارشی از روند برگزاری آن ارائه داد و گفت: در این جشنواره علاوه بر استان خراسان شمالی، استان خراسان رضوی و خراسان جنوبی در دانشگاه پیام نور بجنورد فعالیت خود را از روز گذشته آغاز کرده است.


وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش داوری و تجاری سازی اختراعات برگزار شد، گفت: 104 اختراع در بخش مسابقه و داوری و 12 طرح نیز در بخش تجاری به دبیرخانه جشنواره رسید که 52 درصد از اختراعات مربوط به استان خراسان رضوی، 25 درصد از اختراعات مربوط به خراسان شمالی، 12 درصد مربوط به خراسان جنوبی و 11 درصد به استان های دیگر مربوط است.


حاتمی با اشاره به این که 22 درصد اختراعات در رشته برق، 21 درصد در رشته مکانیک، 21 درصد در رشته شیمی، 15 درصد در رشته پزشکی، 13 درصد در رشته کشاورزی و 10 درصد در رشته عمران است، ادامه داد: 12 اختراع برگزیده در جشنواره های دیگر، در بخش تجاری سازی اختراعات این جشنواره شرکت کردند.


وی اضافه کرد: 12 غرفه از شرکت های خصوصی نیز در جشنواره و این نمایشگاه شرکت کردند.


دکتر حاتمی با بیان اینکه این جشنواره با هدف تسریع در ارزیابی و داوری اختراعات با توجه به ثبت اختراعات، آشنایی مخترعان و تبادل اطلاعات با یکدیگر و برطرف کردن نواقص و ارتقا و بهبود کیفی اختراعات برگزار شد، درباره داوری اختراعات جشنواره هم عنوان کرد: داوری این اختراعات به شکل چرخشی انجام می شود که زمان و مکان داوری اختراعات به هیچ وجه اطلاع رسانی نمی شود.

 گفتنی است، در این مراسم از تمبر یادبود این جشنواره نیز رونمایی شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 177393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha