به گزارش خبرنگار شبستان، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «خانه امن است» به کارگردانی ناصر رفایی باحضور عوامل این فیلم شب گذشته در مقر اصلی جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
در ابتدای این نشست حاضرین در جلسه با اعتراض به نحوه پرداخت این فیلم که در ژانر دفاع مقدس ساخته شده بود، بیان کردند که این فیلم فضای مناسبی از دوران جنگ را تصویر نمی کند چراکه در طراحی صحنه آن اشباهات فاحشی از جمله وجود لوله کشی های گاز، ماشین پراید و پژو و... که در سالهای جنگ وجود نداشتند.
کارگردان در پاسخ به این اعتراضات تنها یک جواب داشت و بیان کرد: بهتر است که به حواشی فیلم نپردازیم و تنها فیلم را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
در ادامه جلسه ناصر رفایی، کارگردان فیلم سینمایی «خانه امن است» درپاسخ به یکی از سوالات حاضرین بیان کرد: پرداختن به سازمان بهزیستی در زمان جنگ منفی گرایی محسوب نمی شود، و به هیچ وجه بی حرمتی به سینمای مقاوت نیست.
وی ادامه داد: کشدار شدن برخی از سکانسها به علت تعدد زیاد بازیگران بود که باید حرکت تصویربرداری را سریعتر می کردیم که این اشتباهات در فیلم احساس نشود و ریتم فیلم تندتر شود.
در ادامه نشست امیر بکان سازنده موسیقی فیلم عنوان داشت: موسیقی فیلم تنها در حد فاصل 8 الی 10 دقیقه تکرار می شد و نوعی از موسیقی خاص نبود که ناراحت کننده باشد. در این فیلم موسیقی اورجینال داشتیم و موسیقی مبود که تنها در پس زمینه فیلم شنیده شود، بلکه برای سکانس به سکانس آن فکر شده بود و فضای موسیقی نئوکلاسیک را داشت.
در ادامه نشست یادداشتی از جمال شورجه به دست منتقد جلسه، ططهماسب صلجو رسید که در این یادداشت جمال شورجه ضمن حمایت صریح خود از فیلم گفت: اگر این فیلم را کیارستمی می ساخت تنها به علت مشهور بودش، منتقدان سینما فیلم را بالای سر خود می گذاشتند. این فیلم نمونه ای موفق از سینمای دفاع مقدس می باشد.
ناصر رفایی در پایان اپهار داشت: من سعی دارم حواشی جنگ را در سینمای خودم به تصویر بکشم و موقعیت جنگ را در نگاه تازه ای نشان دهم. خانه امن است بازسازی آن روزهاست و نگاهی کاملا واقعی دارد.
پایان پیام/
نظر شما