مشارکت حداکثری مهم‌ترین اولویت در نظام مردم‌سالاری دینی است

امام جمعه شهرستان چهاربرج گفت: مشارکت حداکثری مهم‌ترین اولویت انتخابات در نظام مردم‌سالاری دینی بوده و از سوی دیگر مشارکت حداکثری در انتخابات برکات زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام اصغر جلالی، امام جمعه شهرستان چهاربرج، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج که در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد تبلیغات انتخاباتی و رعایت اخلاق در تبلیغات، اظهار کرد: مناظرات زنده تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی هرچند جوّ انتخاباتی کشور را پرشور می‌کند، اما نباید ملاحظات آن را از نظر دور داشت و اگر ملاحظات لازم در مناظرات انتخاباتی رعایت نشود در آن صورت این فرصت و ظرفیت رسانه‌ای مهم تبدیل به تریبونی برای ترویج بداخلاقی، بدبینی به کشور، ساختار سیاسی و هتاکی و زیر پا گذاشتن حدود الهی می‌شود و اگر این اتفاق توسط نامزدها یا حامیانشان رقم بخورد نه‌تنها رقیب انتخاباتی بلکه خودشان را نیز گرفتار آثار و تبعات آن خواهد کرد.

وی با تأکید بر مشارکت حداکثری در انتخابات، تصریح کرد: مشارکت حداکثری مهم‌ترین اولویت انتخابات در نظام مردم‌سالاری دینی بوده و از سوی دیگر مشارکت حداکثری در انتخابات برکات زیادی دارد.

امام‌جمعه شهرستان چهاربرج با اشاره به اینکه انتخاب اصلح مهم است؛ اما اگر بهترین شخص با رأی کم انتخاب شود، برای نظام اسلامی خوب نیست، اظهار کرد: برگزاری انتخابات باشکوه با حضور مردم، یکی از جلوه‌های اثرگذار در نمایش همبستگی ملی است.

وی گفت: مشارکت پرشور و حداکثری سبب تولید اقتدار ملی، تقویت مقبولیت نظام، ارتقای ثبات سیاسی در کشور، افزایش همبستگی و وحدت ملی، کاهش آسیب‌پذیری ارکان نظام تصمیم‌گیری و اجرایی، افزایش بازدارندگی نرم و دفع تهدیدها و تقویت موقعیت و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان می‌شود.

حجت الاسلام جلالی در بخش دیگری از خطبه‌ها به ایام حج اشاره کرد و افزود: این حج؛ ضیافت پیوند با امام‌زمان (عج) بوده و سفر حج سفر جدایی از نفس و هجرت به‌سوی خداوند است.

امام‌جمعه شهرستان چهاربرج با بیان اینکه نباید در این ایام از دعای عرفه غافل شد، تصریح کرد: روز عرفه؛ روز مناجات باخدا، روز معرفت خداوند متعال و نفس خویش و روزی است که همچون شب و روزهای قدر باید چشم به بخشش و توجه ویژه حق‌تعالی داشت پس در این روز برای همدیگر دعا کرده و از محضر خداوند خیر و سعادت دنیا و عقبی را برای یکدیگر طلب کنیم.

وی با اشاره به اینکه جنبه دیگر اعمال حج، عمل برائت از مشرکین هست که حجاج هر ساله انجام می‌دهند، اظهار کرد: در جای‌جای مراسم حج، نفی شرک و برائت از مشرکان وجود داشته و رَمْیِ جَمَرات و تَلْبیه از بارزترین این مراسم‌ها است که نفی شِرک و برائت از آن در آن وجود دارد.

حجت اسلام جلالی با اشاره به اصول تولی و تبری از منظر امام خمینی (ره)، گفت: بهترین زمان و مکان برای اجرای مراسم برائت از مشرکین، در ایام حج و در حرم بوده و بیشترین تأثیر را خواهد داشت و امام خمینی (ره) نیز در این دستورالعمل به اصول تَوَلی و تبری استناد کرده است.

کد خبر 1768018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha