به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، محمدحسین فراهانی، مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران، در جمع خبرنگاران گفت: در هفته گردشگری برخی از روستاهای هدف گردشگری استان تهران از جمله روستای عمامه رونمایی می شود.
فراهانی ادامه داد: در هفته گردشگری همچنین از 2 طرح مرمتی خانههای استان تهران از جمله خانه فخرالدوله با اعتبار 190 میلیون تومان رونمایی می شود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 90 میلیارد ریال برای پروژههای عمرانی و مرمتی استان تهران اختصاص داده شد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری نیز معادل این میزان برای مرمت آثار و بناهای تاریخی اختصاص داده شود.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران، درباره آغاز برنامههای هفته گردشگری اظهار داشت: برنامههای هفته گردشگری با نواختن زنگ گردشگری در یکی از مدارس شهر تهران آغاز می شود.
وی گفت: برپایی نمایشگاهها، کارگاههای ارتباط با گردشگران و کارگاههای صنایع دستی در کاخ موزههای سعدآباد، نیاوران و گلستان از جمله برنامههای هفته گردشگری است.
همچنین در هفته گردشگری نمایشگاه گروهی آبرنگ در موزه رضا عباسی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با گردشگری برپا خواهد شد.
فراهانی افزود: روز دهم مهر ماه روز گردشگری روستایی نامگذاری شده و به این مناسبت همایش سراسری هفته گردشگری استان تهران و روستاهای هدف گردشگری با حضور مسئولان گردشگری، بنیاد مسکن، محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود. در این همایش دستاوردهای گردشگری و وضعیت روستاهای هدف گردشگری بررسی خواهد شد.
وی با اشاره به هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس، گفت: به این مناسبت تورهای گردشگری استانگردی و تهرانگردی ویژه جانبازان و دانشآموزان در هفته گردشگری برگزار می شود.
فراهانی ادامه داد: در روز پنجم مهر ماه جاری بازدید از تمام موزههای استان تهران رایگان است.
وی درباره ترویج گردشگری در روستاهای هدف گردشگری استان تهران، گفت: با مشارکت و یاری خود روستاییان گردشگری در این مناطق توسعه پیدا خواهد کرد و به یاری دهیاران نحوه ارتباط با گردشگران به روستاییان آموزش داده خواهد شد.
بر اساس تصویب 11 روستای هدف گردشگری استان تهران در کارگروه گردشگری استان تهران تعداد روستاهای هدف گردشگری استان تهران به 26 روستا رسیده که روستاهای جلیزجند، سنگان، افجه، جلیلآباد از این جمله است.
فراهانی درباره مرمت منطقه عودلاجان، گفت: تاکنون برای این منطقه یک میلیارد تومان هزینه شده و بخشهایی از طاقهای اصلی منطقه عودلاجان به پایان رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما