به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، سیدمحمد موسوی، مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان تهران که در ورامین برگزار شد، اظهارداشت: با بررسی های انجام شده، مشخص شد که تنها 55 درصد از گل تولید شده در استان تهران مصرف می شود و بقیه گل تولیدی در مراحل برداشت، بسته بندی، حمل و نقل و رسیدن به دست مشتری ضایع می شود.
وی گفت: اکثر گل های تولیدی استان تهران در شهرستان های ورامین و پاکدشت تولید می شود و این مناطق پیشانی استان در تولید گل شاخه بریده هستند.
موسوی افزود: قرار گرفتن استان تهران در مجاورت دو فرودگاه مهم کشور شرایط فوق العاده ای را برای صادرات گل های تولیدی ایجاد کرده و احداث پایانه صادراتی گل و گیاه در ورامین می تواند زمینه توسعه کشاورزی دشت ورامین و استان تهران را فراهم کند.
وی با اشاره به طرح های متعدد کشاورزی که در استان تهران به بهره برداری رسیده و یا خواهد رسید، گفت: مهم ترین پروژه های تولیدی استان تهران به اجرای طرح های تولید محصولات گلخانه ای و گل و گیاه اختصاص یافته و 15 درصد ازحجم سرمایه گذاری بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
موسوی ادامه داد: احداث پایانه گل و گیاه شهرستان ورامین جزو مصوبات دوردوم سفر هیأت دولت به شهرستان ورامین است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا می شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به بحث انتقال آب به دشت ورامین، گفت: طرح انتقال هشت مترمکعب آب در ثانیه با استفاده از لوله ای به قطر سه متر به موازات خط موجود به دشت ورامین مورد تصویب دولت قرار گرفته که برای اجرای آن 80 میلیارد ریال اعتبار نیز در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بخشی از هزینه اجرای طرح یاد شده توسط تولید کنندگان، یک بخش توسط دولت و بخشی دیگر نیز توسط سرمایه گذار تامین خواهد شد.
موسوی گفت: طرحی توجیه داری که سرمایه گذار درزمینه انتقال آب به دشت ورامین ارایه می کند، می تواند از محل طرح توسعه کشاورزی، تجهیزات و تسهیلات دریافت کند.
وی افزود: اکنون آمادگی لازم برای اجرای این طرح حداکثر در مدت یک ماه آینده وجود دارد و سرمایه گذار می تواند کار خود را آغاز کند. با اجرای این طرح 20 هزار هکتار از اراضی دشت ورامین احیا می شوند.
پایان پیام/
نظر شما