لزوم ارتقای جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی

قناعت گفت: با توجه به جنگ ترکیبی دشمن و امپراطوری رسانه‌ای که در اختیار دارد، انتظار می‌رود جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی ارتقا یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز (۲۶ اردیبهشت) در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی با گرامیداشت دهه کرامت اظهار کرد: در شرایط بسیار حساسی به سر می‌بریم و جامعه جهانی در حال تغییر و تحول می‌باشد و سیر تحولات بسیار شتابان است و به فرمایش رهبر معظم انقلاب این تحول به سمت تضعیف جبهه استکبار  و تقویت جبهه مقاومت و جهان اسلام  است.

وی با اشاره به توجه نظام سلطه به موضوع ارتباطات و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، افزود: بیش از یک دهه است که آمریکا توان خود را بر استفاده از ظرفیت‌های نرم‌افزاری و رسانه‌ای گذاشته تا منابع کشورهای دیگر را به یغما ببرد.

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: در چنین شرایطی، نقش رسانه‌ها و روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی باید بسیار پررنگ باشد.

قناعت با بیان محدودیت‌های اداری و مالی در حوزه اطلاع‌رسانی و روابط عمومی‌ها گفت: البته به اذعان برخی از روابط عمومی‌ها همه این محدودیت‌ها قابل قبول است اما اینکه مدیری به جایگاه خطیر و نقش روابط عمومی آگاه نباشد قابل پذیرش و هضم نیست‌.

قناعت بر ارتقای جایگاه روابط عمومی‌ها تأکید کرد و ادامه داد: با توجه به جنگ ترکیبی دشمن و امپراطوری رسانه‌ای که در اختیار دارد، انتظار می‌رود جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی ارتقا یابد.

استاندار خراسان جنوبی اعلام آمادگی کرد تا امسال هم برای ارتقای جایگاه روابط عمومی مکاتباتی با وزارتخانه‌ها مربوطه و سازمان اداری و استخدامی انجام دهد تا بازنگری در چارت سازمانی برای ارتقای جایگاه روابط‌عمومی‌ها صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: روابط‌ عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با وجود محدودیت‌ها و کمبودها توانستند نقش خوبی در سطح کشور و استان ایفا کنند و رتبه‌هایی را کسب کردند.

قناعت در ادامه بر انعکاس اقدامات دولت سیزدهم و نظام اسلام و انجام کار تیمی در مقابل تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای دشمن تأکید کرد و گفت: پروژه فراملی راه‌آهن از پروژه‌های مهم دولت سیزدهم است که منابع احداث راه‌آهن از بودجه عمومی سالانه جدا شده است و ردیف اعتباری خاصی برای آن ایجاد شد.

استاندار با بیان اینکه اعتبار زیرسازی پروژه راه آهن شرق کشور ۱۸ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۱۲ هزار میلیارد تومان آن برای زیرسازی در حوزه جغرافیای خراسان جنوبی می‌باشد، افزود: تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان به استان برای اجرای پروژه راه آهن تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اینکه عصر امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن در منطقه آرین شهر خواهیم بود، گفت: همچنین طی دوماه آینده عملیات اجرایی ایستگاه راه‌آهن بیرجند و قاین آغاز خواهد شد لذا انتظار است همه روابط‌عمومی‌ها و رسانه‌های استان به انعکاس این پروژه زیرساختی و فراملی بپردازند.

 قناعت به نهضت ملی مسکن اشاره کرد و ادامه داد: در هشت سال دولت یازدهم و دوازدهم تنها ۱۲ هکتار از حریم به محدوده شهرهای استان الحاق شده اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار به محدوده‌های شهرهای استان خراسان جنوبی الحاق شده است.

استاندار اضافه کرد: الحاق ۲ تا ۳ هزار هکتار زمین دیگر به محدود شهرهای استان هم در دستور کار است و در کنار هر شهر دارد یک شهر دیگر احداث می‌شود که باید این اقدامات به خوبی در جامعه منعکس و اطلاع‌رسانی گسترده شود.

به گفته وی؛ از ابتدای انقلاب تا قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم در استان سه پست ۴۰۰ کیلوولت برق در استان (بیرجند، طبس و قاین) احداث شده اما در طول دو سال گذشته عملیات اجرایی احداث پست ۴۰۰ کیلوولت در نهبندان آغاز شده که با تأمین اعتبار تا پایان امسال یا اوایل سال ۱۴۰۴به بهره‌برداری می‌رسد.

قناعت ادامه داد: همچنین یک پست برق ۴۰۰ کیلوولت دیگر هم در فردوس در حال احداث است و  پست برق ۴۰۰ کیلوولت طبس هم به زودی افتتاح می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه این اقدامات زیرساختی و توسعه‌ای نشان می‌دهد که استان از حالت سکون خارج شده و در حال حرکت است و ریل‌گذاری خوبی انجام شده، یادآور شد: بعد از تجربه تلخ بحران سرما در زمستان سال ۱۴۰۱، اجرای پروژه انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان به منظور پایداری بیشتر گاز خانگی برای شرایط بحران و سرما آغاز شد تا مشکلات زمستان ۱۴۰۱ تکرار نشود.

وی اظهار کرد: براساس آنچه هفته نامه اکونومیست انتشار داده زمستان همان سال در اروپا ۶۸ هزار نفر به خاطر سرما جان دادند اما با مدیریت خوبی که در استان خراسان جنوبی انجام شد توانستیم بحران سرما را طوری پشت سر بگذاریم که کمترین مشکل برای مردم ایجاد شود.

قناعت با اشاره به اینکه گازرسانی از دشتک زابل به خراسان جنوبی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم برای جبران افت فشار گاز در زمستان است، افزود: فاز اول این پروژه در ابتدای تیر ماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان از نهبندان به سربیشه ادامه می‌یابد.

استاندار خراسان جنوبی به انتقال آب دریای عمان به استان اشاره کرد و گفت: برای پروژه انتقال آب به خراسان جنوبی، ۵۰ همت (۵۰ هزار میلیارد تومان) هزینه می‌شود.

قناعت در ادامه به سیل اخیر در استان و بازماندن تعدادی از دانش‌آموزان از کنکور سراسری اشاره کرد و گفت: در همین راستا با پیگیری تلفنی از طریق رئیس سازمان سنجش آموزش کشور قرار شد برای داوطلبان بازمانده از کنکور در سیل شهرستان زیرکوه تصمیم‌گیری جدید و مساعدت لازم انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای آن دسته از داوطلبان شهرستان زیرکوه خراسان جنوبی که به دلیل وقوع سیل نتوانستند در موعد مقرر در این آزمون شرکت کنند، صبح جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.

کد خبر 1763555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha