سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران امروز(3 مهر) در حاشیه اختتامیه هفتمین جشنواره نامه ای به امام رضا در ساری با بیان اینکه انتقال فرهنگ پایداری و دفاع مقدس به نسل جوان را از اولویت های مهم کشور دانست و به خبرنگار شبستان گفت: عدم انتقال فرهنگ ارزشمند و خاطرات و روایت های هشت سال دفاع مقدس، خیانت بزرگی به نسل جوان محسوب می شود.
طاهایی افزود: به هر ترتیب پس از گذشت دو دهه از پایان جنگ تحمیلی، ایران اسلامی توانسته به موفقیت های چشمگیری در حوزه های سیاسی، اقتصادی، نظامی و علمی و فناوری دست یابد که بخش عمده ای از آن مرهون فداکاری و مقاومت رزمندگان در سال های جنگ است.
وی گفت: نام مبارک ایران اسلامی امروز در کنار بسیاری از کشورهای پیشرفته در زمینه های علمی می درخشد و در حوزه نظامی نیز ایران ضمن خودکفایی توانسته تهدیدات نظامی را خنثی سازد.
این مسئول خاطرنشان کرد: هشت سال دفاع مقدس باعث شد که استعداد جوانان ایران اسلامی به منصه ظهور در بیاید و مشخص شود که " ما می توانیم "، ایران پس از جنگ با وجود کارشکنی ها و سنگ اندازی استکبار جهانی در عرصه های مختلف علمی از قبیل ساخت ابررایانه های ملی، نانوسکوپ، طرح رصد خانه ملی، تولید سلول های بنیادین، داروهای نوترکیب، علم شبیه سازی، انرژی هسته ای، نانو تکنولوژی، هوافضا و بخش های دیگر دستاوردهای قابل ملاحظه، شگفت انگیز و چشمگیری داشته است.
طاهایی تصریح کرد: ایران اسلامی هم اکنون بدون کمترین وابستگی به کشورهای پیشرفته در جایگاه ویژه و رفیعی در عرصه علم و تکنولوژی جهانی قرار دارد که عامل آن در دفاع مقدس ریشه دارد.
وی گفت: بعد از گذشت 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی جوانان برومند این مملکت، ایران را به بالاترین رتبه های علمی جهان رسانده اند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس الگوی متعالی و بی نظیر از مقاومت و پایداری به جهانیان عرضه کرد، گفت: خلق استراتژی بسیج مردمی از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب موجب پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی زمینه ها بوده است.
طاهایی اظهار کرد: تا موقعیکه انسان در مقام شهادت و در آن فضای معنوی که پیامبر بزرگ اسلام(ص) از پشت پرده برای ما صحبت می کند قرار نگیرد، نمی تواند حلاوت و شیرینی این واژه را در وجود خودش حس کند.
وی در ادامه افزود: فرهنگ رضوی در تمام شئونات جامعه ایران اسلامی باید ساری و جاری باشد تا به پیشرفت و استقلال و سربلندی اسلام دست یابیم.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به ابعاد گسترده جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در داخل و خارج کشور اظهار کرد: این جشنواره در دولت نهم پایهریزی شده است و تمام استانها و 20 کشور جهان را دربر میگیرد.
وی گفت: آنچه در سیره رفتاری ،نظری و عملی امام رضا(ع)دیده شد و سینه به سینه به نسل های مختلف منتقل و امروز به ما رسید بن مایه ها و اصالت فرهنگی دارد.
طاهایی افزود: بر این اعتقادیم که هر گونه حرکت و اقدامی که از سوی مسئولان انجام می گیرد و به گونه متصل به نام امام بزرگوار حضرت امام رضا باید باشد زیرا در این صورت این اقدام، اقدامی فرهنگی بوده و همین که به ایشان لقب ضامن آهو داده شده است وجه فرهنگی و سیره رضوی را در طول تاریخ به نسل های مختلف تعلیم داده است.
وی تصریح کرد: توجه به فرهنگ رضوی و تمسک به حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) به عنوان تنها امام معصوم که در مملکت و سرزمین شیعیان همراه با حضور معنوی خویش بارگاه و مرقد نیز دارد می تواند نقطه اتصال در جدایی ها و کانون اعتماد به نفس در زمان یاس و ناامیدی باشد که البته اینگونه است.
پایان پیام/
نظر شما