علیرضا حاج مرادی، دبیر فرهنگی بهزیستی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار شبستان در اراک با اشاره برگزاری مرحله استانی این دوره از مسابقات و شرکت گسترده مددجویان، گفت: در این جشنواره فرهنگی، آموزشی قرآن و عترت که در اردوگاه شهید عظیمی بابلسر برگزار شد 4 نفر از مددجویان بهزیستی استان مرکزی مقام اول را کسب کردند.
وی با بیان اینکه امروزه نگاه مردم نسبت به سازمان بهزیستی تغییر کرده است، ادامه داد: در گذشته مردم، معلولان را به چشم افراد ناتوان نگاه میکردند، اما امروز آنها را به شکل توانمندانی میبینند که در تمام عرصهها وارد شده و موفقیت های فراوانی کسب می کنند.
دبیر فرهنگی بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: در این جشنواره که با حضور کلیه مددجویان وکارمندان بهزیستی سراسرکشور برگزارشد، استان مرکزی موفق به کسب چهار مقام اول در رشته اذان و تحقیق شد.
حاج مرادی اظهار کرد: در رشته اذان نابینایان محمد طاهر میرزائی ، در رشته اذان جسمی_حرکتی ابراهیم احمدی، در رشته تحقیق نابینایان محمد طاهر میرزائی و در رشته تحقیق جسمی– حرکتی ابراهیم احمدی موفق به کسب رتبه های اول شدند.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات ویژه مددجویان و پرسنل بود، خاطر نشان کرد: برای شرکت در مرحله کشوری 9 نفر از برادران و 2نفر از خواهران موفق به کسب امتیاز و شرکت در مرحله کشوری بودند.
دبیر فرهنگی بهزیستی استان مرکزی تدبر در قرآن را ضروری دانست و افزود: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، یکی از نوآوریها و اشکال جدید جشنواره، حرکت به سمت وسوی مفاهیم قرآنی خواهد بود.
حاج مرادی دو اصل مهم و اساسی سازمان بهزیستی را پیشگیری و توانمندسازی عنوان کرد و اضافه کرد: با بازگشت به اصل و ریشه وجودی خود می توانیم آسیب های اجتماعی را در جامعه کاهش دهیم و بهترین روش در این خصوص بکارگیری آموزه های قرآنی در زندگی است.
دبیر فرهنگی بهزیستی، توانمندسازی را در این حوزه غنی سازی روحی و اقتصادی مددجویان عنوان کرد و خاطر نشان کرد: توانمند سازی به معنای مستعد کردن فرد در هر دو زمینه است و تنها مسائل اقتصادی نمی تواند فرد را در جامعه غنی کند.
پایان پیام/
نظر شما