فرهنگ عاشورا مهمترین عامل تقویت روحیه رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود

عابدین مقدم با بیان اینکه برتری دین اسلام الگوپذیری از ائمه اطهار (ع) است، گفت: فرهنگ عاشورا و اسارت حضرت زینب(س) دو عامل مهم در تقویت روحیه رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس بود.

عابدین عابدی مقدم، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی به خبرنگار شبستان گفت: با وجود تکنولوژی های پیشرفته دشمن علیه کشور همچنان نظام اسلامی به برکت حضور شهدا در جامعه نهادینه و استوار است.


مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که شهدا دارای رتبه و درجه بندی هستند، تصریح کرد: تمام کسانی که در جنگ کشته شدند حکم شهید دارند هرچند از لحاظ اجتماعی از جایگاه مناسبی برخوردار نبوده باشند.


وی با بیان اینکه از منظر قرآنی، فقهی و اعتقادی به زنده بودن شهدا اشاره شده است، اظهار داشت: دانشمندان به دلیل خدمت به مردم تنها نام ماندگاری پیدا کردند، اما شهدا نظاره گر اعمال ما بوده و تداوم نظام اسلامی به برکت حضور شهدا در جامعه است.
 

رییس کمیته ایثارگران دفاع مقدس خراسان رضوی برتری دین اسلام را الگو پذیری از ائمه اطهار (ع) دانست و گفت: فرهنگ عاشورا و اسارت حضرت زینب(س) دو عامل مهم در تقویت روحیه رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و اسارت بود.


وی با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که اگر جوانان امروز در زمان جنگ می بودند، از جوانان آن دوران بهتر از میهن دفاع می کردند، بیان کرد: دشمنان در پی براندازی دین اسلام هستند اما خداوند در قرآن خود را حافظ دین خود معرفی می کند.
 

این جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس به حضور جوانان در صحنه ها و عرصه های مختلف جامعه اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر دشمنان از طریق تهاجم فرهنگی در پی تضعیف ایمان جوانان است اما جوانان کشور نسبت به سال های اولیه انقلاب، نسبت به انقلاب و ولایت احساس مسئولیت بیشتری دارند و این امر در براندازی فتنه سال 88 به نمایش درآمد.


وی به همراهی زنان در سال های دفاع مقدس اشاره ای کرد و اظهار داشت: زنان در سال های دفاع مقدس علاوه بر تأمین نیازهای مادی رزمندگان در پشت جبهه ها، تقویت کننده روحیه آنان نیز بودند.


عابدی مقدم به صبر و استقامت همسران و مادران ایثارگران اشاره کرد و افزود: نقش خانواده های ایثارگران در دفاع مقدس، نقشی برتر و ویژه است.


پایان پیام/
 

کد خبر 176091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha