استاندار آذربایجان غربی بر لزوم تهیه بانک اطلاعاتی زنان نخبه تاکید کرد

استاندار آذربایجان غربی گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل زنان استان باید بانک اطلاعاتی ویژه زنان نخبه تهیه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، وحید جلال زاده، استاندار آذربایجان غربی، عصر روز گذشته (2 مهر) در جلسه کارگروه زنان و خانواده استان گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل زنان استان در زمینه های مختلف و وجود نخبه های زن لزوم تهیه بانک اطلاعاتی ویژه زنان نخبه در استان بیش از پیش احساس می شود.


وی با اشاره به اینکه دین مبین اسلام و سیره نبوی و علوی، بالاترین و مترقی ترین نگاه ها را به زنان دارد، افزود: افتخار ما این است که تابع دینی هستیم که بالاترین نگاه ها را به جایگاه زن در جامعه دارد و این نگاه به دور از ایجاد هر گونه تفریط و افراط در این زمینه یک نگرش عالمانه و آسمانی را به مقام زن در اجتماع داشته است.


وی عدم گسترش این نگاه ژرف در جهان امروز را برگرفته از ضعف در اطلاع رسانی و تعمیق باور های دینی در سطح جهان دانست و خاطر نشان کرد: عدم اطلاع رسانی کامل و جامع از دیدگاه ها و نظرات دین اسلام در حوزه های مختلف به ویژه در بخش زنان و جایگاه آنان در جامعه ظلم به این دین الهی است و باید ما در تعمیق بیش از پیش آن در گستره جهانی کوشا باشیم.


استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: در چند سال بعد از انقلاب اسلامی، فرصتی برای اشاعه شعائر دینی بخصوص در حوزه زنان و خانواده در سطح جهان بعد از زمان صدر اسلام به وجود آمد که حضور زنان موفق در عرصه های مختلف تاییدی بر این مدعاست و این گونه فعالیت ها به نوعی توانسته است نگاه اسلام در خصوص زنان را نشان دهد.


جلال زاده با اشاره به لزوم تهیه بانک اطلاعاتی ویژه زنان نخبه در استان، افزود: باید زنان مستعد و نخبه در زمینه های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی در سطح استان شناسایی شوند تا در بخش های مختلف از آنان برای پیشبرد اهداف استفاده شود که این همت مسئولان امر را می طلبد.


وی با اشاره به اهمیت ارتباط دائمی و مستمر با این افراد، تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلاتی که دامن گیر مسئولین استانی است عدم ارتباط دائمی و مستمر با افراد نخبه در زمینه های مختلف می باشد که این نقیصه باید مورد اصلاح قرار گرفته و با نخبگان استان ارتباط بیشتری برقرار شود.


استاندار آذربایجان غربی، تحکیم خانواده را با توجه به ظرفیت های دینی و مذهبی میسر دانست و گفت: توجه به ظرفیت های دینی و توجه بیش از پیش به نقش روحانیت و مساجد در حوزه های فرهنگی به ویژه تحکیم بنیان خانواده می تواند ما را در این زمینه موفق تر نماید.


مریم دهقان، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به نقش بانوان در دوره های بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، گفت: حضور زنده و توانمند زنان در عرصه های مختلف بعد از انقلاب چشم گیر است چرا که به گفته مقام معظم رهبری این زنان بودند که انقلاب را در مراحل مختلف حفظ کردند و این نشان از اهمیت موضوع است.


وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در جلسه اندیشه های راهبردی، افزود: مقام معظم رهبری در جلسه اندیشه های راهبردی با اشاره به پتانسیل و نقش زنان در عرصه های مختلف وجود این ظرفیت را برای پیشرفت در عرصه های مختلف موثر دانستند.


وی با ارائه گزارشی از برگزاری برنامه های مختلف در امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی، گفت: اجرای طرح در مسیر فرداویژه دختران دبیرستانی در جهت ارتقاء سطح بصیرتی، اعتقادی و تربیتی و پاسخ به پرسش های آنان، برگزاری طرح بچه های آسمانی، برگزاری برنامه های مختلف در جهت گسترش ازدواج های آسان، به هنگام، پایدار، برگزاری برنامه های مختلف در هفته آخر مهر ماه "هفته ملی سلامت بانوان" و برگزاری پیاده روی خانوادگی در 19 آبان ماه سال جاری از جمله برنامه های این اداره کل است.


پایان پیام/
 

کد خبر 176050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha