فرهنگ رضوی گسترش‌دهنده دین‌گرایی و مهربانی است

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت: فرهنگ رضوی گسترش‌دهنده دین‌گرایی و مهربانی است و این گنجینه بزرگ معنوی و فرهنگی را در متن زندگی مردم بایستی جاری نگه داریم.

علیرضا جانبازی، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، امروز (2 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: بزرگداشت دهه کرامت بر فرهنگ و اجتماع، تاثیرهای ارزشمند بسیاری دارد که باید آنها را در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان ترویج داد.


وی بیان کرد: بهره گیری از زندگی ائمه اطهار در زندگی تمامی انسان ها اثرگذار است که بیداری اسلامی یکی از نتایج بکارگیری و استفاده از رفتار و گفتار ائمه اطهار در زندگی است که موجب شد تا ملت های آزادیخواه جهان به حقانیت دین مبین اسلام پی برند و خود را از سیطره استعمارگران آزاد سازند.


جانبازی با اشاره به اینکه از میلاد حضرت معصومه(س) تا میلاد امام رضا(ع) به دهه کرامت نامگذاری شده است، ادامه داد: شهر های مقدس قم و مشهد با وجود بارگاه مطهر این دو گوهر تابناک به کعبه دل های مشتاق اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تبدیل شده که هر ساله زائران بسیاری را به خود جذب می کند تا موجب صیقل روح و روان و رسیدن انسان های عاشق به سعادت حقیقی که همان رسیدن به قرب الهی است، شود.


مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران اظهار کرد: ترویج فرهنگ رضوی ترویج عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی، دین‌گرایی، مهربانی، مردم‌داری و ساده‌زیستی رضوی است که در مجموع توجه انسان را از زخارف دنیوی به ذخائر اخروی است و ما باید ارتباط گسترده آحاد علاقمندان به امام رضا(ع) را زنده جاودانه بروز کنیم تا حضور محسوس و ملموس آن امام همام را در جامعه دینی خویش عینی‌تر و عملی‌تر ساخته و این گنجینه بزرگ معنوی و فرهنگی را در متن زندگی مردم جاری نگه داریم.


وی با بیان اینکه جاذبه فرهنگ رضوی و اهل بیت(ع) در جامعه بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ اهل بیت(ع) و فرهنگ رضوی در معرض شناخت مردم و جوانان قرار گیرد، قطعاً بسیاری از مشکلات جامعه از میان می‌رود.


جانبازی تصریح کرد: فرهنگ رضوی در مقابله با هجمه های دشمنان بر ضد فرهنگ ایرانی و اسلامی و مصونیت از جنگ نرم نقش بسزائی دارد که دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با برنامه های متنوع در طول سال به این مهم توجه دارد.


پایان پیام/

کد خبر 175764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha