به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس لطفالله فروزنده، معاون توسعه و نیروی انسانی رئیسجمهور در پاسخ به این سؤال خبرنگار شبستان که آیا یارانههای پرداختی به مردم و کارکنان دولت تأثیری در اجرای قانون نظام پرداخت هماهنگ حقوق داشته است یا خیر، گفت: با توجه به اینکه مسئله پرداخت حقوق کارکنان؛ تابع قوانین خاصی بوده و قانون خدمات هماهنگ پرداخت حقوق (کشوری) هم ملاک های خاصی برای خود دارد و بحث هدفمندی هم یک بحث عمومی است، بنابراین نمی تواند ارتباطی با یکدیگر داشته باشد.
وی در ادامه بابیان اینکه طرح هدفمندی یارانه ها برای این است که ما در هزینههایمان صرفهجویی کنیم گفت: البته ما در قانون پیش بینی کرده ایم که دستگاههایی که در هزینه های خود صرفهجویی داشته باشند میتوانند آن را به کارمندانشان بازگردانند.
معاون توسعه رئیس جمهوردر توضیح بیشتر این خبر گفت: ما برای این کار یک آییننامه ماده 68 را تصویب کرده ایم که هر دستگاهی هر چقدر در هزینه های خود صرفهجویی داشته باشد میتواند آن را به کارکنان خود بازگرداند.
وی همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران درباره ابعاد تغییرات در نظام پرداخت حقوق و دستمزدها به پرستاران گفت: مبنای ما در پرداخت دستمزدها داشتن تجربه و مهارت است که خود نوعی ارشدیت را در بین پرستاران ایجاد می کند و ما هم دقیقا بر همین مبنا یک سیستم ارزشیابی طراحی و اجرا خواهیم کرد.
وی افزود: در هر صورت ما محدودیت منابع داریم و ادعا نمیکنیم که پرداختی که صورت میگیرد عالی است، توقعهم این است که پرستاران ما با عملکرد و کارشان، بهره وری خود را هر چه بیشتر بالا ببرند تا نتایج آن به خود آنها بازگردد.
وی در پاسخ به این سؤال که عدهای از کارمندان معترضاند که دارای مابهالتفاوت حقوق بوده و به آنها پرداخت نشده است، گفت: آنهایی که از 1/1/88 به استخدام دولت درآمده اندبا کسانی که در سال 87 استخدام شدهاند، دارای یک تفاوت دریافت حقوق بودندکه آئین نامه ای را در همین راستا ابلاغ کردهایم تا اینها معادلسازی شده و این مابه التفاوت به آنها پرداخت شود.
وی تصریح کرد: این دریافت ها به صورت دیون دولت تلقی شده و ما به مرور و با توجه به بودجه و امکانات؛ نسبت به پرداخت آنها اقدام خواهیم کرد.
معاون توسعه ونیروی انسانی رئیس جمهور که درحاشیه نخستین کنگره اخلاق پرستاری به سؤالات خبرنگاران پاسخ می گفت در پاسخ به این سؤال خبرنگاری که از وی درباره عدم توازن میان تعداد داوطلبان و نیازهای مناطق گوناگون به پرستار پرسید گفت: تقسیم این 23000 پرستاری که قرار است استخدام شوند دارای فرمول و ضابطه خاصی است. شما میدانید که با این استخدام ها؛ به طور میانگین حدود 8 ساعت از کار هفتگی هر پرستاری کم میشود علاوه بر اینکه توزیع این تعداد؛ بستگی به ظرفیتها و امکانات پزشکی هر منطقه واستان دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که مراحل استخدام این 23000 پرستار وعده داده شده تا کی قطعی و به پایان می رسد نیز گفت: ما باید ابتدا آزمون استخدامی را برگزار کنیم که تا آخر بهمن ما هم این کار را انجام خواهیم داد و تا دو هفته پس از آزمون؛ نتایج اولیه را اعلام می کنیم. فقط بحث جدی ما؛ بحث گزینش آنهاست که امیدواریم تا پایان فروردین هم گزینش و استخدام این پرستاران نهایی و به پایان برسد.
گفتنی است اولین کنگره اخلاق پرستاری به همت بسیج پزشکی سپاه محمد رسول الله(ص) و با حضور متخصصین پزشکی ومسئولین کشوری ولشکری روزهای 16 و 17 بهمن در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده است.
پایان پیام/
مهندس فروزنده: بر اساس ماده 68 آئین نامه نحوه اجرای بودجه سالیانه پیش بینی شده دستگاههای دولتی هر میزان که در هزینه های خود صرفهجویی کنند میتوانند آن را بین کارمندان خود تقسیم کنند.
کد خبر 17566
نظر شما