به گزارش شبستان مهدی قرهشیخلو، رییس سازمان دارالقرآن الکریم کشور شب گذشته (یکم مهر) در مراسم تکریم چهره های قرآنی شمال شرق کشور اظهار کرد: چهرههای قرآنی سربازان فرهنگی کشور هستند که ماموریت حفاظت از مرزهای فرهنگی کشور را برعهده دارند.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی در خصوص بودجه قرآنی نیز بیان کرد: امیدواریم بودجه نیم درصد قرآنی در سال جاری نیز محقق شود تا فعالیت های قرآنی و معنوی در جامعه هر چه بیشتر توسعه یابد.
وی ساماندهی چهار هزار تشکل مردمی، برگزاری مسابقه، جشنواره و محافل قرآنی در مناسبت های گوناگون و اعطای مدرک به حفاظ قرآنی را بخشی از فعالیت های تبلیغات اسلامی دانست و افزود: رسمی ترین مدرک قرآنی کشور مربوط به حفاظ است و در حال حاضر نزدیک به 20 هزار حافظ قرآن ساماندهی شده اند.
قره شیخ لو با اشاره به این مطلب که معلمان قرآنی و کسانی که در بخش های روخوانی، روانخوانی و تفسیر ایفای نقش می کنند در حقیقت به حفاظت و مصنونیت جامعه از آفات و کژروی های کمک می نمایند، اذعان داشت: توسعه آموزش قرآنی بخشی از ماموریت ها و فعالیت های تبلیغات اسلامی است که در این راستا بزرگ ترین شبکه آموزش قرآنی توسط این سازمان مدیریت می شود.
وی با بیان اینکه درسال جاری تدوین سند راهبردی قرآن در فضای مجازی به تبلیغات اسلامی محول شده و امیدواریم با تدوین این سند یک هم افزایی و عزم ملی در جهت توسعه فعالیت قرآنی در کشور فراهم شود، تصریح کرد: بهره گیری از 460 پست کارشناسی قرآنی نیز از ویژگی های تبلیغات اسلامی است که تاکنون 300 نیرو جذب شده اند.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم کشور در زمینه فعالیت های قرآنی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی با بیش از سه دهه سابقه، فعالیت های قرآنی را به نحو مطلوبی انجام داده است.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به نظارت برچاپ و نشر قرآن افزود: نظارت برچاپ و نشر قرآن نیز از دیگر ماموریت های تبلیغات اسلامی است که با امید به خدا نمونه هایی از آن در فرصتی مناسب در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
قره شیخ لو با اشاره به این مطلب که در مراتب انس با قرآن دو مرتبه قرائت و تلاوت قرار دارد و همه ما موظف هستیم که هم قرآن را قرائت و هم تلاوت کنیم، اذعان داشت: تلاوت قرآن باید توام با درک معنا و تدبر باشد چرا که تلاوت آیات الهی سبب افزایش مرتبت ایمان می شود.
وی با بیان اینکه کسانی که در بخشهای قرآنی فعالیت دارند، در واقع به حفاظت و مصون بودن جامعه کمک میکنند و هر چه قدر مردم با قرآن آشناتر شوند، کجرویها در جامعه کاهش مییابد، تصریح کرد: مدیریت بزرگترین شبکه آموزش قرآن با حضور بیش از 70 هزار معلم آموزش دیده، ساماندهی تشکلهای مردمی قرآنی، نظارت بر چاپ و نشر قرآن و برگزاری صدها مسابقه، جشنواره و محافل بزرگ قرآنی در ایام سال از مهمترین ماموریتهای سازمان است.
پایان پیام/
نظر شما