به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حجتالاسلام مهدی عربپور در خطبه اول نمازجمعه(۱۸ اسفند) با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، تذکر داد: کسی که بواسطه بیماری معذور از روزه است نباید فضیلت این ماه را از دست بدهد.
خطیب موقت جمعه کرمان سپس با مروری بر خطبه شعبانیه؛ علت اهمیت و برتری ماه مبارک رمضان را "نزول قرآن" و "شبقدر" دانست و بر شبزندهداری، ادعیه ماثور و اعمال خیر توصیه شده در این ماه و... تاکید کرد.
وی همگان را به آثار و فواید روزه توجه داد و گفت: روزه فواید مادی و معنوی دارد از جمله اینکه انسان را به خدا نزدیک میکند زیرا جزو عبادات پنهانی است که باعث تثبیت اخلاص شده و باعث تقویت اراده، صفای باطن، بالابردن صبر انسان و... هم میشود.
حجتالاسلام عربپور در خطبه دوم نمازجمعه از متولیان مسجد درخواست کرد: مساجد را مهیای ماه مبارک رمضان کرده و روحانیون نیز در این ماه به طرح سبک زندگی قرآنی و مهدوی به خصوص در شبهای قدر به بیان مسائل دین و پاسخ به شبهات اعتقادی جوانان بپردازند که دشمن میخواهد از موضوع شبهات استفاده کند.
وی در خطاب به عموم بر توجه خاص به قرآن و جلسات قرآنی تاکید و بیان کرد: در مساجد نیز طرح "ربیع" طرح نکات اخلاق اجتماعی سوره حجرات بیان میشود.
خطیب موقت جمعه به رحلت آیت الله امامی کاشانی به عنوان عالمی از همه جهت پارسا و نیز سالگرد برخی نهادها در اسفندماه از جمله تاسیس کمیته امداد، بنیاد شهید و هفته منابع طبیعی اشاره و بر قدردانی از شهدا تاکید کرد.
وی سپس ضمن قدردانی از مردم که با شرکت در انتخابات مجاهدت و شرایط را درک کردند زیرا دشمن خیلی تبلیغ کرده بود که مردم ایران در انتخابات شرکت نمیکنند و مشارکت ۹ درصد خواهد بود؛ افزود: این حضور مبارزه با دشمنان دین و انقلاب و کشور بود.
حجتالاسلام عربپور با بیان اینکه عدهای هم در انتخابات شرکت نکردند که مسئولین باید روی این مسئله کار کنند؛ افزود: در دوره های بعد جمعیت حاضر در این عرصه باید افزایش یابد زیرا مردم رکن انقلاب هستند و نشانه رضایت آنان در اینگونه صحنه ها روشن می شود.
وی ادامه داد: مردم در صحنههای مختلف از جمله راهپیمایی ۲۲بهمن خیلی زحمت کشیدند اما عده ای ممکن است نگرانی هایی داشته باشند که باید آن را رفع کرد تا استحکام مردمی نظام حفظ شود.
حجتالاسلام عربپور در خطاب به منتخبین ملت گفت: در چهار سال نمایندگی برای استان و سپس حوزه انتخابیه برنامه داشته باشید و مسائل را احصا کنید؛ متحد باشید که منشأ خدمات بیشتری است؛ با مردم و در بین مردم باشید و مشکلات آنان را پیگیری کنید و مراقب باشید دیگرانی برای اهداف خود از پلکان شما بالا نروند.
نظر شما