پنجعلی:دیدار با امام(ره) با ورزشکاران غیرمنتظره بود

بازیکن اسبق تیم پرسپولیس با اشاره به حضور ورزشکاران در دفاع مقدس می گوید در تعطیلی میان بازی‌ها به مناطق عملیاتی چون شلمچه و خرمشهر می‌رفتیم.

در روزهای پرشور و حرارت دفاع مقدس در سال 1360 اعضای تیم‌های فوتبال منتخب تهران، پرسپولیس، شاهین و استقلال در جماران با امام خمینی (ره) دیداری کردند.دیداری که نه تنها بی سابقه بود و به بسیاری از شبهات درباره مخالفت روحانیت با ورزش پایان داد بلکه به واسطه جمله به یاد ماندنی حضرت امام درباره ورزشکاران تاریخی هم شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، در قسمتی از سخنان امام خمینی (ره) خطاب به ورزشکاران آمده است من خود ورزشکار نیستم اما ورزشکارها را دوست دارم، از خدای تبارک و تعالی خواهانم که شما جوان‌ها را که ذخیره این کشور هستید و مایه امید ملت و اسلام هرچه بیشتر موفق کند که در همه ابعاد انسانی ورزش کنید. ما امروز احتیاج به این داریم که اسلام را در هر جا تقویت کنیم و در هر جا پیاده کنیم و از مملکت خودمان اسلام را به جاهای دیگر به آن معنایی که در مملکت الان حاصل شده صادر کنیم و یکی از وجه صدورش همین شما جوان‌ها هستید که در سایر کشورها می‌روید و جمعیت‌های زیادی به تماشای شما می‌آیند، به تماشای قدرت‌های شما می‌آیند، باید طوری بکنید که این جمعیت‌های زیاد را دعوت کنید عملا به اسلام.

محمد پنجعلی، بازیکن اسبق تیم پرسپولیس در سال 60 با اشاره به اینکه دیدار ما با امام خمینی (ره) یک دیدار غیرمنتظره بود و آرزوی بازیکنان، به خبرنگار ورزشی شبستان گفت: خوشبختانه فرصتی فراهم شد تا بازیکنان تیم‌های منتخب تهران در فضایی صمیمانه از نزدیک با امام خمینی (ره) دیدار کنند.

عکس تاریخی امام (ره) با ورزشکاران( محمد پنجعلی در کنار علی پروین)

وی ادامه داد: ایشان در سخنانش بر توجه به ورزش قهرمانی تأکید کردند و خصوصیات یک پهلوان واقعی را مطرح نمودند.

پنجعلی با اشاره به اینکه با توجه به فرمایشات امام خمینی (ره) ورزش قهرمانی از آن به بعد مورد توجه بیشتری قرار گرفت، گفت: ایشان اعتقاد به تزکیه روح در کنار تقویت جسمانی ورزشکاران داشتند و فرمودند من ورزشکار نیستم اما ورزشکاران را دوست دارم.

بازیکن اسبق تیم پرسپولیس با اشاره به حضور ورزشکاران در دفاع مقدس گفت: در تعطیلی میان بازی‌ها به مناطق عملیاتی چون شلمچه و خرمشهر می‌رفتیم.

وی ادامه داد: در روزهای دفاع مقدس وسایل ورزشی برای رزمندگان به دوکوهه می‌بردم و در فواصل زمانی که عملیاتی انجام نمی‌شد رزمندگان با ورزش روحیه خوبی پیدا می‌کردند.

پنجعلی با اشاره به شهادت برخی از دوستان ورزشکارش در جنگ ادامه داد: وسایل ورزشی را با خود به گردان‌ها می‌بردیم و مسابقاتی چون والیبال، پینگ‌پنگ و فوتبال را در منطقه برگزار می‌کردیم.

ترویج اخلاق در ورزش رسالت رسانه‌ها است

بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: برای ارتقای اخلاق در میان ورزشکاران نیازمند حمایت خبرنگاران رسانه‌ها هستیم.

وی با تأکید بر اینکه شهدا قهرمانان واقعی هستند، افزود: آنها جانشان را در راه خدا دادند و بسیاری از بازیکنان تیم‌های ورزشی نیز در میادین جنگ در همین راه گام برداشتند.

مصاحبه:زهرا حسینی

پایان پیام/
 

کد خبر 175257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha