به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، سیده فاطمه هاشمی عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به جایگاه قم گفت: قم قطب علمی و فرهنگی است و بیش از ۱۴ هزار دانشجوی غیرایرانی و چند هزار دانشجو از سراسر کشور در آن وجود دارد که میتواند درآمدزایی داشته باشد اما از کنار این مسائل مهم، ساده گذر کرده ایم.
وی عنوان کرد: این شهر جایگاه اقتصادی خود را به دست نیاورده و درصورتی که سالانه سه میلیون زائر به قم وارد میشوند که اگر به طور متوسط هزار دلار هزینه کنند سهم هر فرد قمی در سال ۲۰ میلیون تومان است.
این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: قم به عنوان یک کلان شهر یک فرودگاه ندارد و جادهها و هتلهای آن در حد استاندارد و پاسخگوی نیاز این شهر نیست.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: کسانی که وارد مجلس می شوند باید به مساله آب، بیابان زدایی، افزایش بهرهوری، حمایت از کارآفرینان و تامین زیرساختهای فرهنگی توجه جدی داشته باشند.
این وکیل پایه یک دادگستری با بیان اینکه هر آسیب اجتماعی را باید به صورت ریشهای بررسی کرد گفت: به عنوان مثال درخصوص مسالهای مانند طلاق باید نخست آن را به عنوان یک واقعیت بپذیریم و انکار نکنیم و تلاش کنیم تا آثار آن را برای زن و مرد و بهخصوص کودکان کاهش دهیم.
وی توجه به زنان را مورد توجه قرارداد و گفت: توجه جدی به جایگاه زن در خانواده، توانمندسازی زنان به ویژه زنان خودسرپرست، حمایت مادی و معنوی دولت از زنان سه اقدام اساسی دراین حوزه است.
هاشمی با اشاره به لایحه عفاف و حجاب نیز گفت: این لایحه شتابزده و بدون در نظر گرفتن نظر کارشناسان متخصص حوزه کیفرشناسی تدوین شده و پاسخگو نخواهد بود.
وی گفت: جذب سرمایهگذار به خصوص توریست خارجی، پرداختن به اقتصاد بهویژه کارآفرینی خرد و کلان و درنظر گرفتن حقابه آب شرب و کشاورزی از مواردی است که باید به آن نگاه جدی داشت تا در آینده با مشکلات بزرگ مواجه نشویم.
نظر شما