برگزیدگان چهارمین جشنواره شعر داوار در چهارمحال‌ و بختیاری معرفی شدند

آیین پایانی چهارمین جشنواره استانی شعر "داوار" هم‌زمان با دهه فجر و با حضور جمعی از مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر در شهر ناغان‌ برگزار و برگزیدگان آن در بخش‌های مختلف معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال و بختیاری، هیئت داوران بخش شعر چهارمین جشنواره استانی شعر داوار(مادرانه) متشکل از خسرو سلیمی ناغانی، فیض الله طاهری اردلی و عادل حیدری از میان ۲۵۵ اثر ارسالی به این جشنواره هفت سروده را در ۲ بخش شعر فارسی و شعر بختیاری به عنوان برگزیده و ۳ سروده را به عنوان شایسته تقدیر انتخاب کردند.

بر این اساس در بخش شعر فارسی فاطمه بیاتی اشکفتکی عنوان نخست را کسب کرد و فرزاد کیان‌پور و علی رفیعی وردنجانی دوم و سوم شدند.

هیئت‌ داوران در همین بخش، سروده‌های علی نظری سرمازه، ناهید بهار و مینا حقیقی را شایسته تقدیر اعلام کرد.

در بخش شعر بختیاری، عباس کاظمی و حسن نجفی در جایگاه‌های اول و دوم قرار گرفتند و مقام سوم به‌صورت مشترک به تیمور کیانی کری و حسین لطفی گل‌سفیدی تعلق گرفت.

پاسداشت مقام مادر در جشنواره داوار پاسداشت ادبیات دینی‌ و کلام‌الهی‌ است 

حجت الاسلام یدالله زمانی نیز در این آیین پایانی جشنواره شعر داوار که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان کیار و انجمن شعر و ادب عباس ارشاد ناغان در کانون فرهنگی تربیتی‌ اندیشه این شهر ناغان‌ برگزار شد، گفت: واژه مادر بسیار مقدس است چراکه خداوند متعال در قرآن کریم با وجود تاکید بر احسان به پدر و مادر، این احسان را به صورت ویژه متوجه مادر می‌داند.

امام جمعه شهرستان کیار افزود: مقام مادر در ادبیات دینی و کلام الله مجید بسیار مورد توجه قرار گرفته است و جشنواره‌ای‌ همچون داوار که بر محور مادرانه‌ها متمرکز شده است‌ با ادبیات دینی هم‌راستا است.

وی همچنین تفاهم و همراهی اعضای خانواده را در تحکیم بنیان آن موثر خواند و تصریح کرد: جشنواره‌ فرهنگی داوار می‌تواند علاوه بر ایجاد شور و نشاط اجتماعی و فراهم‌ کردن فرصت دورهمی‌ جمع زیادی از شاعران و عموم مردم به نوعی در تحکیم جمعی‌ از خانواده‌ بزرگ ایرانی نقش‌آفرین باشد.

حجت الاسلام زمانی ادامه داد: زنان و مادران‌ در شکل‌دهی‌ انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس و دیگر صحنه‌های‌ حساس و مهم حیات جمهوری اسلامی، همدوش‌ مردان و چه بسا جلوتر از آنان حرکت کردند و پاسداشت جایگاه آنان‌ در شعر و ادبیات‌ ادای‌ دین و احترام به زنان غیور ایرانی است.

حجت الله شیروانی نیز در این آیین گفت: امید است تمامی مسئولان با همراهی یکدیگر فرصت‌های‌ بیشتری را برای برگزاری رویدادهای‌ فرهنگی و هنری در مناطق مختلف استان‌ فراهم کنند.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای‌ اداره کل‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه جشنواره شعر داوار در چهارمین دوره از برگزاری خود شاهد رشد قابل‌توجه‌ای‌ از آثار دریافتی است، افزود: پرداختن به اشعار بختیاری در این جشنواره، پاسداشت زبان مادری و تقویت هویت‌های فرهنگی مناطق است.

خاطرنشان می‌شود: در چهارمین جشنواره شعر داوار به میزبانی ناغان، شاعرانی از کهگیلویه‌ و بویراحمد نیز حضور داشتند.

همچنین در این آیین از کتاب "کوچه و غربت" نوشته فرشید خلیلی ناغانی‌ نیز رونمایی شد.

کد خبر 1748965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha