جشنواره شعر رضوی با انتخاب بهترین ها به کار خود پایان داد

آیین اختتامیه جشنواره شعر رضوی با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و شعرا با معرفی 14 شعر برگزیده و تقدیر از شاعران در مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، جواد نکوزاد، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد شب گذشته (29 شهریور) در مراسم اختتامیه شعر رضوی اظهار کرد: جشنواره شعر رضوی همه ساله با هدف جذب و پرورش استعدادهای حوزه شعر و ادبیات برگزار و بواسطه آن تلاش می شود تا گام های موثرتری در جهت تعمیق معارف قرآنی رضوی و انتقال مفاهیم ارزنده رضوی به مخاطبین برداشته شود.


نکوزاد با اشاره به برگزاری جشنواره در دو بخش شعر آزاد و رضوی در رابطه با مهمترین ویژگی های این جشنواره بیان داشت: امسال از هر شاعری مجموعا 4 اثر برای شرکت در جشنواره پذیرفته شد که 2 مورد آن مربوط به بخش آزاد و 2 اثر دیگر در بخش رضوی است که در این دوره از جشنواره بیشتر آثار ارسالی به جشنواره در بخش شعر آئینی بوده است.


وی با بیان اینکه داوری این جشنواره برخلاف سنوات گذشته در دو مرحله صورت گرفت که دور اول آن در مشهد و دور بعدی در تهران انجام شده است، گفت: دبیرخانه جشنواره شعر رضوی از دو ماه گذشته در فراخوانی با محوریت شعر رضوی آغاز بکار کرده است.


نکوزاد با اشاره به این مطلب که 382 اثر از یکصد شاعرآثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده اند ، تصریح کرد: نیمی از آثار ارسالی به جشنواره شعر رضوی با محوریت رضوی بوده و از این میان 14 اثر بعنوان بهترین های شعر برگزیده شد که 10 مورد آن در قالب شعر رضوی ارائه شده بود.


وی با اشاره به تاثیر مهم برگزاری چنین جشنواره هایی در معرفی سیره و فرهنگ ناب رضوی به آحاد مردم جامعه افزود: دغدغه شاعر متعهد امروزی باید یک دغدغه فرهنگی باشد و بهترین فرصت برای مطرح کردن مسائل و مشکلات را بایستی در بطن قالب های شعری جستجو کرد چرا که فضای شعری فرصتی نیکوست تا از آن برای مطرح کردن آثار و شخصیت های نیکو بهره برد و ما نیز همه تلاش و بضاعت خود را برای تبلیغ و ترویج این آثار بکار خواهیم گرفت.


سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد از شعر بی محتوا با عنوان مهمترین مشکل ادبی روز یاد کرد و اظهار داشت: یک شعر خوب باید قابلیت انتقال بیشترین، عمیق و طولانی ترین مباحث فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی را داشته باشد تا بتواند ضمن ارائه در قالبی زیبا و جذاب تاثیرگذاری ماندگار و مطلوبی در میان مردم داشته باشد.


نکوزاد در ادامه تاکید کرد: شعر خوب را باید شعری دانست که فصاحت در آن با صنعت بلاغت قرین و همراه شود و درست آن موقع است که خواهد توانست خاصیت گره گشایی داشته باشد و گره از مشکلات فرد فرد جامعه بگشاید.


وی در خاتمه خاطر نشان ساخت: شاعر در فضای لطیف شعری خواهد توانست تا به بهترین شکل ممکن نیازهای امروز جامعه را بیان کند و اگر این بیان در قالب شیواترین و جذاب ترین شکل باشد مسلما با گذشت زمان به مرتفع شدن نیازها منجر خواهد شد.
گفتنی است، در این مراسم مصطفی محدثی خراسانی و سیدسعید میرزایی نیز بعنوان میهمانان ویژه حضور داشتند.


پایان پیام/
 

کد خبر 174618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha