به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، حجت الاسلام محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه در اختتامیه نخستین جشنواره فعالان سایبری ایثار و شهادت با اشاره به جنگ نرم دشمن گفت: از تمام کسانی که برای مقابله با جنگ نرم دشمن و پشتیبانی از جوانان و افسران جوان ما در کنار یکدیگر فعالیت می کنند تشکر می کنم.
وی با اشاره به خلاقیت و نوآوری در میان جوانان افزود: کسی نمی تواند و نباید جلوی نوآوری و خلاقیت افراد را بگیرد و اگر کسی هم بخواهد این کار را انجام بدهد موفق نمی شود اما باید این خلاقیت در مسیر درست قرار گیرد و می توان این خلاقیت را با استفاده از فناوری نوین ثمربخش کرد.
دادستان کل کشور اظهار کرد: فضای سایبری یک دنیای جدید است و بسیاری از ابعاد آن برای ما شناخته شده نیست که ممکن است در آینده های دور پیشرفت های چشمگیری در این زمینه شکل بگیرد لازم است ما هم آماده شویم و از این فضای سایبری به عنوان فرصت استفاده کنیم همچنان که دیگران در جهت خلاف اهداف ما و ارزشهای انسانی از این فضا استفاده می کنند ما نیز باید برای بهره گیری از آن مجهز شویم.
حجت الاسلام اژه ای خاطرنشان کرد: ما می توانیم برای بیان صرف حق خودمان و بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان از این فضا استفاده کنیم روزگاری آرزو داشتند که بتوانند مخاطبین بیشتری را در دنیا به دست آورند فضای سایبر فضایی است که زمان و مکان را در هم نوردیده و می تواند در یک نقشه مخاطبین زیادی را فراهم کند.
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: امروز شما از طریق فضای سایبری می توانید حرف خود را در آن واحد به چند میلیون نفر انتقال دهید.
وی گفت: مابیشتر فکر می کنیم که چگونه دفاع کنیم و کمتر می اندیشیم که چگونه هجمه کنیم و گاهی اوقات فکر می کنیم که آیا فضای سایبر تهدید است و ارزشهای جامعه را به چالش می کشد و یا در ایجاد تفرقه و ابتذال موثر است و یا اینکه می توانیم بپرسیم چگونه می توان با ایجاد سازمانی مدون اهداف متعالی خود را در این فضا مطرح کرد.
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: چرا از فضای سایبری برای بیان کلام حق استفاده نکنیم اگر به درستی بتوانیم کلام حق را بیان کنیم بر کلام باطل غلبه می کند و اقدامات دشمن بی نتیجه می ماند.
وی اظهار کرد: امروز کسانی که دست اندرکار اینگونه تشکل ها هستند با استفاده از برنامه های متنوع مطالب خود را به مخاطب منتقل می کند.
ما و همه مسئولان وظیفه داریم که به اینگونه اقدامات کمک زبانی عملی فکری و یا مالی کنیم.
وی با اشاره به اینکه هدف فعالان سایبری در عرصه ایثار و شهادت بسیار ارزشمند است افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با استفاده از فضای استثنایی مجازی از طریق جوان های مستعد و آماده بسیار ارزشمند است من از بسیاری از فعالیت های این جوانان اطلاع ندارم اما همینکه بحث ایثار و شهادت مطرح شد برای مشارکت در این برنامه آماده شدم در حقیقت این فعالیت ارزشمند است و جای تقدیر و تشکر دارد.
وی تاکید کرد: از همین الان اعلام می کنم هر کاری از دست بنده ساخته باشد در خدمتتان هستم.
وی با اشاره به تصویب قانون کارگروهی متشکل از نمایندگان، دستگاهها و نهادهای مختلف برای فعالیت در عرصه مجازی در سال 88 اظهار کرد: این کارگروه سه وظیفه دارد تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، رصد یا پایش در موارد غیرقانونی و مسدودسازی آن، تنظیم مسائل فنی نیز از جمله وظایف آن است این کارگروه در خدمت شماست و می تواند به شما کمک کند.
حجت الاسلام اژه ای اظهار کرد: بیشتر مشکلات ما این است که نمی دانیم چگونه مطالب حق را بیان کنیم تا تاثیرگذار باشد کسی که صاحب زبان است و مطلبی برای عنوان کردن دارد امکانات می خواهد و باید تریبون در اختیارش باشد تا در مخاطب تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه صراحت و متقن بودن کلام از جمله ویژگی های اثرگذاری کلام در مخاطب است تصریح کرد: ادب در بیان، اتصال به کلام حق، صداقت در بیان، از جمله عوامل موثر در تاثیرگذاری کلام در مخاطب است. اگر کلامی در مخاطب اثر نمی کند به جهت عدم صداقت و نحوه بیان و قالب سخن که نمی تواند اعتماد مخاطب را جلب کند.
وی گفت: شما جوانان می توانید با برنامه ریزی و ایجاد تشکل های صحیح و داشتن برنامه با مشورت با صاحبنظران در رشته های مختلف کارهای خارق العاده ای در فضای مجازی به وجود آورید از این امکان و فرصتی که جمهوری اسلامی فراهم کرده است و از فرصت خود می توانید استفاده کنید.
وی گفت: اگر کلام مودب به آداب اسلامی و متصل به کلام حق باشد حتماً تاثیر خود را در شنونده خواهد گذاشت و اگر جایی هم ایرادی داشته باشد به لطف خداوند برطرف می شود نمی شود مشکل را بیان کرد و در راه بیان آن با هیچ مشکلی مواجه نبود باید صبر و حوصله کرد و گاهی هزینه هم باید داد.
پایان پیام/
نظر شما