مشارکت در انتخابات، مصداق تقوای اجتماعی است

حجت الاسلام کرامتی مشارکت در انتخابات را مصداق تقوای اجتماعی بر شمرد و گفت: عرفانی که شخص را به گوشه ای و دور از اجتماع هدایت کند، عرفان کاملی نیست، زیرا که پیامبر اکرم به عنوان یک انسان کامل، حکومت اسلامی تشکیل داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، حجت الاسلام محمد تقی کرامتی در خطبه های نماز جمعه این هفته گلپایگان، بیان مصادیق تقوا را برای بالا بردن تقوای فرد و جامعه برشمرد و گفت: معنای عام تقوا، تقوای اجتماعی است و از مصادیق آن مشارکت خیران در جامعه دینی و اسلامی است که می توان به ساخت مسجد و مدرسه و برگزاری مراسم ها و دستگیری از فقرا نام برد که به برکت انقلاب اسلامی در فرهنگ ایرانی رایج شده است.


امام جمعه گلپایگان مشارکت در امور اجتماعی و سیاسی را از مصادیق دیگر تقوا ذکر کرد و افزود: انسان با تقوا، نسبت به سرنوشت جامعه حساس است و نمی تواند از مسائل اجتماع به بهانه تهذیب وعبادت دوری کند و عرفانی که انسان را به داخل حجره و گوشه ای رهنمون کند، عرفان کامل نیست.


وی با یاد آوری اینکه پیامبر و ائمه اطهار انسان های کاملی بودند که یا حکومت تشکیل دادند یا به دنبال شکل دادن آن بودند، تاکید کرد: عرفان و اخلاق کامل در گرو توجه به مسائل اجتماعی و سیاسی که مورد تایید دین، همراه با اخلاق باشد، است و مهم ترین وظیفه مردم انتخاب نظام و مسئولان و مشارکت در قسمت های مختلف آن است.


حجت الاسلام کرامتی با اشاره به هفته شورای دانش آموزی، مردم و خیران برای مشارکت در فعالیت های آموزش و پرورش مانند ساخت و ساز مدارس، حمایت از دانش آموزان فقیر و کم برخوردار دعوت کرد و از تکمیل شدن ظرفیت اعتکاف دانش آموزی،   در فاصله یک هفته مانده به این مراسم دینی خبر داد.

کد خبر 1745082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha