«محسن داوری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با اشاره به اقدامات موسسه خیریه مسجد سازان حضرت زهرا(س) استان اصفهان اظهارداشت: این موسسه توانسته ۵۶۰ مسجد و مرکز فرهنگی و خدماتی را در ۱۷ استان کشور احداث کند.
مدیر عامل خیریه مسجد سازان الزهرا (س) استان اصفهان افزود: این مراکز در مناطق فاقد مسجد و دارای محرومیت بنا شده و باعث استفاده عمومی مردم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مسجد، خانه عالم، حمام و سرویس های بهداشتی از جمله پروژه های این خیریه است که با کمک خیرین و عموم مردم بنا شده و بسیاری از افراد مثل استاد بناها در همکاری با این مرکز، پولی دریافت نمی کنند.
داوری با اشاره به نیت خیرخواهانه ای که برای این امر پیش آمده، خاطرنشان کرد: احداث مساجد باعث ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی به مردم هر منطقه شده و مانع از انحراف و نفوذ دشمنان می شود.
وی با اشاره به اینکه مناطق دارای خانه عالم، مبلغ و کارشناس دینی خواهند داشت، افزود: پس از احداث خانه عالم در یک نقطه محروم، اعزام مبلغ توسط خیریه و همکاری دستگاه های فرهنگی انجام می شود و پروژه رها نخواهد شد.
مدیر عامل خیریه مسجد سازان الزهرا (س) استان اصفهان با بیان اینکه افراد به صورت نقدی و غیرنقدی در این امر مشارکت می کنند، گفت: وام قرض الحسنه بدون کارمزد و ضامن برای مشارکت در این امر پیش بینی شده که افراد در حد توان خود با دریافت این وام ها و پرداخت اقساط می توانند همکاری کنند.
وی وقف مال، وصیت ثلت مال و پرداخت وجوهات را نیز از دیگر سرفصل های همکاری در امر مسجد سازی بیان کرد و اظهارداشت: علاقه مندان با مراجعه به دفتر خیریه در این امور همکاری می کنند.
داوری یادآورشد: افراد علاقه مند در حوزه مسجد سازی می توانند ثلث مال خود را جهت این امر وصیت کنند تا اینکه بعد از فوت، از اندوخته و دارایی آن ها در این مسیر استفاده شود.
وی همچنین با بیان اینکه وقف مال نیز امکان پذیر است، اضافه کرد: مال موقوفه پس از فوت فرد امکان واگذاری برای این امر را دارد و تنها پیش از مرگ آن را برای نیت مسجد سازی می بخشد و ثبت می کند.
نظر شما