به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، فرزانه کلاهدوزان، رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان در نشست خبری درباره سیاستها و اقدامات مدیریت شهری در حوزه بانوان گفت: کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان، پایان سال دوم شورای ششم تشکیل شد و بهواسطه دغدغهای که اعضای شورای ششم در بحث خانواده، جوانان و بانوان داشتند به این نتیجه رسیدند تا کمیسیون ویژهای برای این منظور تشکیل شود که موارد مربوط به این موضوع با توجه به اهمیت آن در کمیسیون مذکور پیگیری شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سیاست مدیریت شهری در این دوره محلهمحوری است و در دورههای قبل نیز این موضوع توسط اعضای شورای اسلامی دنبال شد، سیاستهایی این چنینی را کنار یکدیگر قرار دادیم و با مطالعه آنها، فضا را به سمتی سوق دادیم که به برنامه عملیاتی و شرح اقدام برسد و بتوان آنها را در بودجه لحاظ کرد.
رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اصفهان شهر دوستدار کودک است، از این رو باید زیرساختهای مربوط به این موضوع در شهر توسعه پیدا کند، به این صورت که حقوق مادر و کودک باید در سطح شهر در نظر گرفته شود.
وی اظهار کرد: اصفهان شهر دوستدار کودک است، از اینرو باید زیرساختهای مربوط به این موضوع در شهر توسعه پیدا کند، به این صورت که حقوق مادر و کودک باید در سطح شهر در نظر گرفته شود، همچنین توسعه فضاهایی که در خصوص ایجاد نشاط اجتماعی در خانواده از جمله پردیسها و بوستانهای خانواده محور یا باغهای بانوان است، در دستور کار کمیسیون قرار دارد.
کلاهدوزان بیان کرد: در این راستا، به دنبال تسهیلگری و هماهنگسازی برای حمایت از اجرای طرحهای مرتبط با اشتغال و کارآفرینی بانوان شهر با اولویت بانوان سرپرست خانوار و خود سرپرست هستیم و اولویتهای حاصل از پژوهشها در این حوزه را بهروزرسانی میکنیم.
رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: فضاهای بیدفاع شهری چند متولی دارد که در حوزههای مختلف برای ایمنسازی آنها جلسات متعددی در این خصوص برگزار شده است و انتظار میرود در آیندهای نزدیک شاهد کاهش این فضاها در شهر باشیم؛ از دیدگاه حوزه شهرسازی این فضاها در شهر نباید شکل گیرد یا در صورتی که ایجاد شد، باید از طریق ایجاد روشنایی یا انجام خدماتی به وسیله سازمان خدمات شهری شهرداری، اصلاح شود تا شهر برای حضور بانوان و کودکان و در کل خانواده ایمن باشد.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه هویت و نشاط و امید برای بانوان نیازمند زیرساختهایی در شهر هستیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه زیرساختها در گذشته بدونتوجه به نیازهای بانوان شکل گرفته و اینک ایجاد آنها به زمان و هزینه نیاز دارد.
کلاهدوزان سپس به تشریح اقدامات مختلف کمیسیون بانوان در راستای تأمین نیازهای بانوان شهر پرداخت و اظهار کرد: ساماندهی و بهروز رسانی باغهای بانوان شهر و تجهیز آنها به انواع بازیهای هیجانی، اجرای رویدادها در مناسبتهای مختلف و برنامههای کوتاهمدت همچون “مهمان مامان”، برگزاری جشنوارههای تفریحی ورزشی و ارائه کارت منزلت برای مادران دارای ۳ فرزند از جمله اقدامات کمیسیون بانوان و جوانان در این دوره بوده است.
به گفته او، از دیگر اقدامات این کمیسیون میتوان به ایجاد فضاهای کار اشتراکی برای بانوان، افتتاح بنیاد امیرقلی امینی برای فعالان حوزه کتاب و حمایت از مدلهای اقتصادی برای اجرای برنامهها و پروژههای مربوط به امور بانوان اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما