بیش از 2 هزار خانوار زیرپوشش طرح نظام آموزش خانواده قرار گرفتند

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: در فاز یک و دو طرح نظام آموزش خانواده در استان قزوین، 2 هزار و 218 خانوار زیرپوشش این طرح قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علی اصغر کشاورز، مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین عصر روز گذشته(29 شهریور ماه) در همایش جوان و حجاب برتر و اختتامیه کارگاه های مشاوره کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک که در سالن کوثر قزوین برگزار شد، بیان کرد: سال جاری با ابتکار سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره)، با عنوان توانمندی، کارآفرینی و تحکیم بنیان خانواده نامگذاری شده است و از این رو خانواده محور همه فعالیت ها است.
 

وی ادامه داد: نگاه ما باید به خانواده یک نگاه تخصصی باشد و با چنین رویکردی نیز کلاس هایی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد.
 

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین در خصوص اجرای طرح نظام آموزش خانواده افزود: در طرح نظام آموزش خانواده استان قزوین که دو سالی است آغاز شده است در فاز نخست آن یک هزار و 567 خانوار و در فاز دوم 651 خانوار در این طرح قرار گرفتند.
 

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این طرح این بود که آموزش چهره به چهره انجام شود و در این طرح از مشاوران دینی استفاده شد و توانستند اثرات خوبی را بگذارند.
 

کشاورز با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی در جامعه عنوان کرد: امروزه بیشترین مشکلی که در جامعه داریم، بحث اعتیاد است و بر اساس بررسی های انجام شده در فاز یک و دو طرح نظام آموزش خانواده، مهم ترین مشکل در بین خانواده ها که باعث شده تا جایگاه زن و خانواده خدشه دار شود مسائلی نظیر اعتیاد، بی توجهی به حجاب، تضعیف مسائل دینی و طلاق است.
 

وی عنوان کرد: عامل و اساس بسیاری از مشکلات و ناهنجاری هایی که در جامعه شاهد آن هستیم از مسائل کوچکی آغاز می شود که نسبت به آن بی تفاوت هستیم و شاید نخستین هدف برگزاری این کلاس ها و همایش ها این است که تلنگری در دختران و مادران ایجاد کند و اینکه بدانیم هدف ما در زندگی چیست و به کجا حرکت می کنیم و اگر قرار است در زندگی آرامشی ایجاد شود چه محورهایی باید مورد توجه قرار گیرد.
 

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین یادآور شد: امروزه دشمن با به روز کردن امکاناتی نظیر ماهواره و اینترنت، گرفتاری های خانواده ها را بیشتر کرده و این دغدغه ای برای مادران و مسئولان است.
 

وی تأکید کرد: شاید مهمترین رسالتی که امروز بر دوش همکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) نهاده شده این است که بتوانیم نقش و جایگاه مادران را در تربیت گوشزد کنیم و هدف از برگزاری این کلاس ها و مشاوره تبیین نقش اثرگذار مادران است.
 

کشاورز با اشاره به تفاوت نگاه اسلام و غرب به زن توضیح داد: جایگاه زن در دین اسلام مشخص است و اگر بررسی اجمالی داشته باشیم تفاوت های آشکاری بین نگاه دین به زن و نگاه غرب به این جایگاه را می بینیم به طوری که دنیای غرب به دنبال این است که استفاده ابزاری از زن داشته باشد.
 

وی یادآور شد: وظایف مهمی که بر دوش ما قرار دارد این است که وظیفه مادران را در تربیت فرزندان به آنها گوشزد کنیم و این امر صورت نمی گیرد مگر اشرافیت به مسائل دینی نیز افزایش یابد و از این رو محور آموزش هایی که در سال جاری مدنظر ما قرار گرفت، تحکیم مبانی دینی و ارزش های دینی بود.
 

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ فاطمی گفت: مادران ما باید فرهنگ فاطمی را در بین دختران ایجاد کنند و این فرهنگ، فرهنگی است که تمام دنیا تشنه آن است و ما در دین خود بانویی را داریم که الگویی برای تاریخ و دنیا شد.
 

کشاوز خاطر نشان کرد: فرهنگ فاطمی ویژگی هایی دارد و سخت کوشی در برابر مشکلات، سازگاری و پایداری در برابر سختی ها، عزت آفرینی و هویت بخشی به کودکان، سخاوت و بخشش به نیازمندان، بندگی و عبادت عاشقانه و دفاع از ولایت ویژگی های حضرت فاطمه (س) است که باید الگوی ما باشد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 174081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha