به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس کیهان هاشم نیا، استاندار گیلان، امروز(28 شهریور) در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به آماری بیکاری در استان و نیاز ضروری استان به ایجاد اشتغال، تصریح کرد: گسترش مشاغل خانگی و کسب وکار خرد نقش به سزایی در ایجاد اشتغال جامعه دارد.
وی با اشاره به آمار بنگاه های اقتصادی در گیلان، ادامه داد: در استان بنگاه های اقتصادی موفقی داریم که وجود این بنگاه ها می تواند عامل مهمی در ایجاد اشتغال و تولید نیازهای داخل داشته باشد.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه این بنگاه ها با حرکت هوشمندانه می توانند نیازهای داخل را تامین کنند، گفت: این بنگاه ها علاوه بر رفع نیازهای مردم با تولید کالاهای با کیفیت می توانند زمینه سرمایه گذاری بر پایه صادرات را نیز فراهم کرده و صادرات محور باشند.
وی استفاده از تجربیات موفق بنگاه های اقتصادی را عامل مهمی در توسعه استان دانست و افزود: باید برای ایجاد اشتغال پایدار و سرمایه گذاری مستقیم، بنگاه های موفق و بنگاه های ملی، استانی را پای کار بیاوریم.
همایش سرمایه گذاری خارجی با تغییر تاکتیک در استان توسعه می یابد
هاشم نیا از به تاخیر افتادن همایش سرمایه گذاری خارجی در استان خبر داد و اظهار کرد: برای تقویت سرمایه گذاری در طرحهای زودبازده باید ابتدا طرح ها را از طریق کانون های سرمایه گذاری شناسایی کنیم و برای حضور سرمایه گذار خارجی، همایش سرمایه گذاری خارجی در استان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه همایش سرمایه گذاری خارجی با تغییر تاکتیک در استان توسعه می یابد، افزود: ستاد سرمایه گذاری مسئولیت اجرای کردن این برنامه ها را دارد.
هاشم نیا از اعلام آمادگی شبکه های برون مرزی جهت اطلاع رسانی همایش سرمایه گذاری خارجی در گیلان خبر داد و گفت: اطلاع رسانی از این همایش می تواند تاثیر مهمی در توسعه استان داشته باشد.
استاندار گیلان، حفظ و ایجاد مشاغل موجود را از وظایف اصلی مسئوان دانست و افزود: اگر یک فرصت در زمینه اشتغال از بین رود علاوه بر از دست رفتن چند شغل، ضربه ای برای توسعه استان خواهد بود.
وی با اشاره به ماده 29 قانون بودجه کشور در سال 91 تصریح کرد: در این قانون دستورالعمل ساماندهی مطالبات معوق در راستای حمایت از تولید و اشتغال، بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری دولتی که دارای مجوز از بانک مرکزی هستند ابلاغ شده است.
استاندار گیلان ادامه داد: براساس این دستورالعمل مؤسسات مالی و اعتباری دولتی که دارای مجوز از بانک مرکزی هستند می توانند با درخواست متقاضی و پس از تأیید هیأت مدیره بانک اصل و سود اعم از سود قبل و بعد از سررسید تسهیلات ریالی یا ارزی سررسید شده و معوقه پرداختی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی بابت فعالیت در امور تولیدی صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی را که در بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی به دلایل موجه دچار مشکل شدهاند را برای یک بار و تا پنج سال تقسیط از سرفصل مطالبات سررسید گذشته و معوق خارج کنند.
هاشم نیا با تاکید بر تشکیل کمیته ای جهت ساماندهی مطالبات بانک ها در استان، گفت: این کمیته در دستگاه های اجرایی استان نیز باید شکل بگیرد تا مطالبات وصول شده و دوباره در چرخه اقتصادی کشور جریان یابد.
وی در پایان خواستار پویایی بیشتر مدیران در اتمام پروژ های مهم استان شد و گفت: آن دسته از پروژه های که قابلیت اشتغال زایی بیشتری نسبت به دیگر پروژه ها دارند باید در الویت قرار گیرند.
هاشم نیا با اشاره به تشکیل مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان، بیان کرد: این مرکز برای پیگیری مشکلات سرمایه گذارها در استان شکل می گیرد تا راه را برای سرمایه گذاری هموار کند.
وی با بیان اینکه هیچ صدورمجوز سرمایه گذاری در استان نباید بیشتر از 15 روز طول بکشد، بیان کرد بر اساس قانون اعضای مرکز خدمات سرمایه گذاری، مباشر سرمایه گذار بوده و باید پاسخگو باشند.
پایان پیام/
نظر شما