اضافه‌شدن سرفصل کمک‌های اولیه در کتب درسی

رییس مرکز علمی کاربردی هلال‌احمر با خبر اضافه‌شدن سرفصل کمک‌های اولیه در کتب درسی از آموزش این کمک‌ها به یک‌و نیم میلیون دانش‌آموز به صورت مستقیم خبر داد.

سیدصمد آقامیر، رییس مرکز علمی کاربردی هلال‌احمر گفت: یکی از اهداف قانون‌گذار در جمعیت هلال آموزش همگانی و آشنایی مردم با امداد و نجات است که در این راستا 33 مرکز آموزش عالی هلال‌احمر در سطح کشور وجود دارد و متون درسی را آماده و تدریس می‌کنند.

وی با اشاره به سیاست‌های جدید این مرکز گفت: با توجه به نام‌گذاری امسال توسط رییس سازمان هلال‌احمر به عنوان سال نهضت آموزشی، برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای آموزش همگانی امداد و نجات درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در گذشته افراد به عنوان فراگیر به مراکز هلال‌احمر مراجعه و آموزش دریافت می‌کردند اما در روش جدید ما به سراغ مردم رفتیم و در قسمت آموزشی و مقاطع مختلف، متون آموزشی تألیف شده است.

آقامیر با اشاره به اینکه تدوین مباحث آموزشی پیش‌دبستانی و دبستان را سازمان جوانان هلال‌احمر انجام می‌دهد، اظهار کرد: امسال با هماهنگی آموزش و پرورش برای اولین بار در دنیا بین متون درسی دانش‌آموزان مطالبی در خصوص سوانح و امداد گنجانده شده است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع درسی در درس دهم کتاب دوم نظری آمادگی دفاعی گنجانده شده است.

رییس مرکز آموزش و پژوهش علمی هلال‌احمر با اشاره به اینکه یک‌ونیم میلیون دانش‌آموز به صورت مستقیم به‌واسطه کتاب درسی آموزش‌ها را دریافت خواهند کرد، گفت: صدور یک تا یک‌ونیم میلیون دانش‌آموز آزاد نیز از این آموزش‌ها بهره خواهند گرفت.

وی افزود: همچنین معلمانی که این درس را تدریس خواهند کرد چهارشنبه هفته جاری به تهران فراخوان شده و آموزش‌های لازم را دریافت خواهند کرد.

وی اظهار کرد: طبق پیشنهاد صورت‌گرفته به شورای عالی انقلاب فرهنگی دو واحد اجباری و یا اختیاری در مقطع کاردانی و کارشناسی به امداد و کمک‌های اولیه اختصاص خواهد یافت که عنوان و پروتکل آن آماده و به زودی ارایه خواهد شد.

آقامیر همچنین از راه‌اندازی شبکه ملی امداد و نجات در سال جاری خبر داد و گفت: این برنامه به منظور آموزش همگانی به اجرا درخواهد آمد و در حال حاضر استان مازندران به عنوان پایلوت انتخاب شده است و این طرح در حال حاضر در مرحله تهیه پرسشنامه اولیه است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 4 هزار و 400 دانشجو آموزش دیده‌اند، گفت: امسال در نظر داریم این تعداد را به 20 هزار نفر افزایش دهیم و در بعد تحصیلات تکمیلی نیز با رایزنی‌های صورت‌گرفته با دانشگاه تهران به توافق رسیدیم تا امداد حوادث به صورت MPH‌ و PHT برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مناطقی که حوادث خاصی به تناوب در مکانی رخ دهد آموزش‌ها به صورت محلی به افراد ساکن در آن منطقه ارایه خواهد شد.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 173737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha