به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در جلسه ای که با حضور موسسان و مدیران حوزه های علمیه خواهران گیلان در بیت ایشان برگزار شد، اظهار کرد: حضرت معصومه (س) یکی از بهترین الگوهای اخلاقی و علمی اسلام برای دختران و بانوان در سراسر جهان است.
وی ادامه داد: طبق فرمایش و توصیه ای که مقام معظم رهبری ازطریق رئیس شورای عالی حوزه های علمیه به ما رساندند با توجه به موانع موجود باید دامنه ایجاد تأسیسات حوزوی تنها به میزان ظرفیت موجود در نقاط مختلف ایجاد و گسترش یابد.
آیت الله قربانی خاطرنشان کرد: در راستای بهره وری بیشتر از منابع مالی موجود باید ضمن دوری از اسراف و انجام خرج های بی مورد، از نیروی کار موجود در حوزه های علمیه حداکثر استفاده مفید شود.
وی تاکید کرد: از یک طرف حضور و تبلیغ خواهران در بعضی از مجامع و از جمله در بین زنان و دختران بسیار کاراتر و تأثیرگذارتر از مبلغان مرد است و از طرف دیگر تاثیر خواهران طلبه بر رشد و تربیت فرزندان خود می توانند جامعه را از تهاجم فرهنگی دشمنان ایمن کند.
نماینده ولی فقیه در گیلان ابراز داشت: با ساخت حوزه علمیه بزرگ امیرالمومنین(ع) در شهرستان رشت، دروس خارج حوزوی، فلسفه و عرفان و غیره همانند بعضی از استان های دیگر همچون مشهد و اصفحان در گیلان دایر می شود.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: بدون تردید با ساخت و تجهیز و راه اندازی حوزه بزرگ امیرالمومنین (ع)، گیلان به عنوان یکی از قطب های فرهنگی کشور معرفی می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاری مدیرحوزه علمیه خواهران گیلان در ادامه با اشاره به اینکه تا سال گذشته 498 طلبه خواهر در مدارس علمیه خواهران در سراسر استان تحصیل می کردند، افزود: در سال جاری نیز 220 نفر طلاب خواهر در مقطع سطح 2 ، جذب حوزه های علمیه استان شدند.
مدیر حوزه علمیه خواهران گیلان در ادامه با بیان اینکه هم اکنون سه مدرسه علمیه در سراسر استان در حال ساخت و تجهیز برای تحصیل طلاب خواهر است،افزود: در سال جاری برای ساخت مدرسه زینبیه شهرستان رشت 150 میلیون تومان هزینه شد.
وی با اشاره به ساخت مدرسه علمیه در انزلی، ادامه داد: حدود 100 میلیون تومان برای تکمیل این مدرسه علمیه نیاز است که تاکنون فقط حدود 15 میلیون تومان برای ساخت آن از مرکز جذب شده است.
حجت الاسلام والمسلمین انصاری در ادامه با بیان اینکه اساتید حوزوی در مدارس علمیه خواهران باید حداقل دارای مدرک سطح 3 حوزوی باشند، خاطرنشان کرد: نبود بودجه کافی برای تأمین حق الزحمه کادر آموزشی یکی دیگر از مشکلاتی است که امروز برای جذب اساتید در مدارس علمیه خواهران وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما