به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، اصغر باقرزاده امروز چهارشنبه (۱ آذر) در آیین بهرهبرداری از خانه یاریگران استان مرکزی در اراک، پنج میلیون دانشآموز پایههای سوم، ششم، هفتم، هشتم و دهم در نقاط مختلف کشور غربالگری آسیبهای اجتماعی شدند، گفت: این دانشآموزان در ۱۳ مقیاس آسیب اجتماعی غربالگری شدند و مشخص شد که دانشآموزان چه آسیبهایی دارند.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند بار بزرگ تربیت را برعهده بگیرد، خاطر نشان کرد: نیاز است همه در این راستا مشارکت کرده و واحدها و دستگاههای دیگر این نهاد را پشتیبانی کنند.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه آموزش «نماد» ویژه مدیران با هدف جلوگیری از بروز و گسترش آسیبهای اجتماعی برگزار شده است، ادامه داد: خانواده ها با همدلی و همراهی با آموزش و پرورش نقش موثری در آموزش و پرورش آینده سازان این مرز و بوم دارند و با پای کار آمدن خانواده ها می توانیم از بروز آسیبها از جمله فضای مجازی که کودکان و دانشآموزان را تهدید میکند، جلوگیری کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با بهرهگیری از راههای پیشگیری از جمله تاسیس خانه یاریگران زندگی میتوان از بسیاری آسیبها جلوگیری کرد، اضافه کرد: آموزش و پرورش باید دانشآموزانی را که از لحاظ آسیبهای اجتماعی در معرض خطر قرار دارند شناسایی و برای در امان ماندن آنها برنامهریزی کند.
راه اندازی ۳۲ خانه یاری گران زندگی در سطح کشور
وی خاطر نشان کرد: تا کنون ۳۲ خانه یاریگران زندگی در سطح کشور راه اندازی شده است که این ها در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیتهای متفاوت و متنوعی آغاز انجام می دهند.
باقرزاده یکی از مهمترین فعالیتها را ایجاد مراکزی برای توانمندسازی دانشآموزان، خانوادهها، معلمان و مربیان دانست و اضافه کرد: آموزشهای لازم با شیوههای متفاوت و متنوع از جمله کلاسهای آموزشی، بازیها، دورهها، تبادل تجارب و آشنایی با عوامل آسیبهای اجتماعی ارایه میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه خانه یاریگران زندگی در مرحله اول با مشارکت ستاد مبارزه موادمخدر و معاونت اجتماعی و سیاسی استانداری استانهای کشور ایجاد شده اند، گفت: اکنون در تمامی مراکز استانها این خانهها فعال است و به مرور این مراکز در مناطق و نواحی گسترش پیدا میکند.
نظر شما