فاطمه حبیبی، معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران در رابطه با اجرای این طرح به خبرنگار شبستان گفت: طرح اعزام ائمه جماعت از میان بانوان حوزوی به مدارس دخترانه با توجه به نیاز مبرم مدارس به اقامه نماز جماعت و به منظور استفاده از ائمه جماعات خانم در مدارس دخترانه انجام می شود.
وی افزود: بر اساس توافقنامه مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران با اداره کل آموزش و پرورش تهران، این مرکز برای بانوان فارغ التحصیل حوزوی که دارای شرایط لازم برای اعزام به مدارس باشند، مجوز فعالیت صادر کرده و آنها را به آموزش و پرورش معرفی می کند. این مجوزها یکساله بوده و پس از ارزیابی عملکرد افراد در دوره های بعد، مجوزهای جداگانه ای در اختیار آنها قرار داده می شود.
حبیبی در رابطه با شرایط مد نظر در انتخاب این افراد گفت: فارغ التحصیل بودن از مدارس و حوزه های علمیه تحت پوشش مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران، دارا بودن شرایطی که در رساله های عملیه برای امام جماعت ذکر شده و برخورداری از قدرت جذب مخاطب از جمله شرایط تعیین شده برای این افراد است.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان تهران خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح تحکیم اعتقادات و انتقال مفاهیم دینی و به شکل خاص مسئله نماز است و دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی دبستان، راهنمایی و دبیرستان مخاطبان این طرح هستند. اما به صورت طبیعی مدارس راهنمایی و دبیرستان از اولویت بیشتری برخوردارند.
وی تصریح کرد: انتخاب این افراد توسط مدیران مدارس و حوزه های علمیه خواهران در سطح شهر تهران انجام می شود و پس از معرفی به مرکز، اسامی آنها در اختیار اداره آموزش و پرورش قرار گرفته و فعالینت و حضور آنها به عنوان ائمه جماعات مدارس از اوایل مهر آغاز می شود.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان تهران با اشاره به آغاز اجرای این طرح از سال گذشته افزود: اجرای این طرح از سال گذشته آغاز شد و قریب به 350 نفر از بانوان فارغ التحصیل حوزوی در آن شرکت کردند. با توجه به موفقیت برگزاری آن در سال قبل اجرای آن امسال نیز به همان شیوه ادامه می یابد. البته با توجه به افزایش درخواست ها و نیاز روز افزون در این عرصه، احتمال این که در سال جاری فارغ التحصیلان ما به صورت دو شیفت دو مدرسه نزدیک به یکدیگر را تحت پوشش داشته باشند وجود دارد.
وی در رابطه با برگزاری دوره های خاص آموزشی برای این افراد خاطرنشان کرد: با توجه به این که فارغ التحصیلان منتخب برای اجرای این طرح احکام و مسایل شرعی مورد نیاز را به صورت واحدهای درسی در حوزه گذرانده اند، نیاز به دوره آموزشی مجدد ندارند اما دوره توجیهی برای آنها برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما