حضرت زینب(س) در قیامت میزان صبوری در مصایب است

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قمی گفت: مراقب باشیم اگر حضرت زینب(س) میزان اعمال است؛ در قیامت صبر ما را با صبر ایشان بسنجند چه نمره ای خواهیم گرفت.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی، به مناسبت ولادت حضرت زینب (س)، در مسجد نظام مافی به سخنرانی پرداخته و گفت: سخت گفتن از عظمت حضرت زینب(س) کار آسانی نیست، بسیاری از نویسندگان درباره حضرت زینب(س) کتاب نوشتند اما اعتراف کردند که نتوانستند حق مطلب را برسانند.

وی افزود: آیت الله مامقانی کتابی در رجال دارند وقتی به شخصیت حضرت زینب می‌رسند می‌نویسند «زینب و ما ادراک ما زینب»؛ اگر حضرت از مقام عصمت برخوردار بودند چه کسی می‌تواند انکار کند؛ اما اگر مقام عصمت را هم نداشتند نمی‌توانستند واسطه دریافت ودایع امامت از امام حسین(ع) به امام سجاد(ع) باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قمی با بیان اینکه زبان قلم نویسندگان کتاب‌ها در توصیف شخصیت ایشان ادکن است. عنوان کرد: حیا و پرهیز از برخورد با نامحرم حضرت زینب(س) به حدی بود که همسایه ایشان تا مدت‌ها حضرت را ندیده بودند، متاسفانه امروز فضای جامعه به شکلی شده که نمی‌توان به سادگی از حیا و حجاب صحبت کرد، در حالی که  بیشتر پیام‌ها در برنامه سمت خدا به گلایه خانواده‌ها نسبت به خیانت آقایان می‌گذرد که علت آن فضای مجازی و بی‌حجابی است.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در دنیا محیط آزاد برای گناه، خانواده‌ها را از هم پاشیده است، اظهار کرد: امروز ما مشکلات اقتصادی داریم اما مشکل اصلی و اول مردم مسایل اقتصادی نیست بلکه مشکل اصلی جامعه امروز ما فساد، فحشا و خیانت همسران در خانواده‌ها است. به همین علت هم برخی به تشکیل خانواده نمی‌پردازند، در جامعه آزاد به همین علت یا ازدواج صورت نمی‌گیرد یا اگر هم صورت بگیرد سریع مختل می‌شود.


وی ادامه داد: در جامعه بی‌بندوبار جوان برای خود نیازی به ازدواج نمی‌بیند، برخی در فضای مجازی دوست را از دشمن تشخیص نمی‌دهند، در حالی که شبکه‌های فارسی زبان خارجی میدان‌دار طرفداری از صهیونیست‌ها و بر ضد جمهوری اسلامی و دین الهی هستند. فضای مسموم از فساد و فحشا مردان و زنان را به سوی هرزگی سوق می‌دهد.


حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قمی با بیان اینکه غربی‌ها در زندگی اقتصادی پیشرفت کردند اما در زندگی اجتماعی و اخلاقی خود شکست خورده اند، ابراز کرد: اگر زندگی حضرت زینب(س) الگوی ما باشد جامعه به سوی فساد و فحشا کشیده نمی‌شود. در غرب  پیشرفت اقتصادی و نظم در جامعه خوب اما در مسایل اخلاقی بسیار عقب مانده هستند، جشن ولادت حضرت زینب خوب است اما کافی نیست ما باید از ایشان در زندگی فردی و اجتماعی و اخلاقی الگوبرداری کنیم.


این استاد حوزه علمیه درباره عبادت حضرت زینب(س) بیان کرد: حضرت در عبادت جایگاهی داشتند که امام حسین(ع) در آخرین وداع با حضرت زینب(س) فرمودند خواهرم در نماز شب خود حسین را یاد کن، حضرت در شام عاشورا نماز شب که امری مستحب است را ترک نکردند، این مسایل درس زندگی است. اگر ما در واجباتی همچون نماز تنبلی یا سستی می‌کنیم به این علت است که از آن لذت نمی‌بریم.

وی درباره جایگاه جهاد حضرت زینب(ع) گفت: در مجلس یزید حضرت وقتی خطبه می‌خواند چنان رسا و با شجاعت صحبت می‌کنند که به تصور مردم گویا حضرت امیر مومنان امام علی(ع) خطبه می‌خوانند. مجالس بزرگداشت اهل بیت(ع) یک مراسم تشریفاتی نیست، در زیارت امیر مومنان امام علی(ع) می‌گوییم میزان اعمال شما هستید، یعنی اعمال ما را با اعمال امیرمومنان امام علی(ع) می‌سنجند، بانوان توجه کنند که از عظمت حضرت زینب(ع) می‌شنوید آیا از این ایشان پیروی هم می‌کنید.


حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قمی ادامه داد: برخی وقتی به مصیبت می‌رسند دچار کفر می‌شوند در حالی که ما مکلف هستیم که به رضای الهی راضی باشیم، اگر به این درجه برسیم به مقام حمد خواهیم رسید، اوج زیارت عاشورا در بخشی است که برای مصایب وارده به ما از خداوند سپاسگزاری می‌کنیم. بالاتر از مقام حمد مقام حب است، امام صادق(ع) وقتی فرزند خردسال خود را از دست دادند فرمودند خدایا از وقتی فرزند ما را از ما گرفتی محبت من به تو بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه هر انسانی در آزمونی متفاوت از دیگری قرار دارد، خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) در مجلس یزید وقتی قصد کرد او را تحقیر کند خطاب به دشمن فریاد زدند که در کربلا جز زیبایی ندیدم. آیا وقتی به ما مصیبتی می‌رسد اینگونه رفتار می‌کنیم. زندگی پستی و بلندی دارد، هنر مردان خدا این است که در همه مراحل ایستادگی داشته باشند. مراقب باشیم اگر حضرت زینب(س) میزان اعمال است؛ در قیامت صبر ما را با صبر ایشان بسنجند چه نمره‌ای خواهیم گرفت.

گفتنی است در مراسم بزرگداشت مقام و جایگاه حضرت زینب(س)  از تیم رسانه ای ستارگان مسجد که با عکاسی و فیلمبرداری از مراسمات به ساخت برخی از نماهنگ ها و پوسترهای مسجد پرداخته بودند با حضور حجت الاسلام استاد حسینی قمی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

تقدیر

تقدیر

تقئیر

کد خبر 1734497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha